Concerts a la ciutat amb el Primavera Sound

Compte enrere pel Primavera Sound! Arriba el bon temps i comença la temporada d’esdeveniments a l’aire lliure.

El Primavera Sound, és un dels macroconcerts més esperats tant per turistes com per persones locals. Des del 30 de maig i fins al 2 de juny, s’esperen al Parc del Fòrum unes 200.000 persones que gaudiran de més de 36 hores de la millor música nacional i internacional.

Per afavorir la mobilitat de les persones assistents, la línia T4 de TRAM funcionarà de manera ininterrompuda durant la nit (des de dijous fins diumenge). Així, tant per anar al festival com per tornar a casa, el transport públic estarà disponible en qualsevol moment.

En aquesta edició, per primera vegada, s’ha aconseguit una programació igualitària, ja que comptarà amb el mateix nombre d’artistes femenines com masculins. Com a exemple, el cartell principal l’encapçalen noms coneguts com Rosalía (dissabte, a les 21.55 hores), J Balvin (dissabte, a les 00.05 hores), Miley Cyrus (divendres, a les 23.10), Janelle Monáe (divendres, a les 21.35 hores) i Tame Impala (divendres, a les 00.20 hores). Així, un total de 300 cantants de rock, soul, reggaeton, pop o electrònica passaran pels 16 escenaris del festival. Perquè un tret diferencial del Primavera Sound és que integra tants estils musicals com flors té la primavera.

Però el Primavera Sound és molt més que un festival de música alternativa. També s’han programat concerts en diferents espais de Barcelona, amb l’objectiu d’apropar la música a tota la ciutadania:

  • Jornada d’obertura. Dimecres inauguraran el festival els grups Big Red Machine, Cuco, Hatchie, Melenas i Mow (Parc del Fòrum).
  • Primavera al Raval. Des de dimecres fins diumenge, el CCCB es transforma en un escenari musical, amb més d’una trentena de concerts d’artistes emergents i d’altres consolidats, com ara Christina Rosenvinge (dissabte a les 19.50 hores).
  • Living Primavera. A l’espai IKEA (c. Abaixadors, 10) s’integren tres zones en una: la seu de l’emissora Ràdio Primavera, una cocteleria experiencial i un club de música. És en aquest escenari que tocaran Cuco (dijous), Hatchie (divendres) i Tirzah (dissabte), a les 13 hores.

Tots els concerts alternatius del Primavera Sound (inclosa la jornada d’obertura) són gratuïts fins a completar l’aforament.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.