El TRAM fa ruta per Europa!

Un any més TRAM ha participat en el Campionat Europeu de Conductors de tramvies. Aquest esdeveniment tan divertit, anima els conductors de tots els països a pujar al tramvia de la ciutat amfitriona per fer una exhibició de conducció.

En aquesta 8a edició celebrada a Brussel·les, han participat 25 ciutats de 21 països europeus. Representant a la delegació de Barcelona han assistit la Montserrat Manchado i el José Valeros, que han fet un molt bon paper tant en les proves individuals com per equips. Tots dos formen part de TRAM des de la seva inauguració l’any 2004, així que enguany també celebrem el seu 15è aniversari! Per molts anys!

En la participació per equips les delegacions de Brussel·les, Moscou i Oradea han resultat guanyadores (primer, segon i tercer lloc, respectivament). En les proves individuals femenines ho han fet les conductores Laurence Meert (Brussel·les), Linda Brandon (Rotterdam) i Nikol Pradova (Praga). Els guanyadors masculins han estat Tiago Ferreira (Luxemburg), Anton Medvedev (Moscou) i Mesut Tasarcan (Brussel·les). Casualment tant Moscou com Brussel·les estan presents en el podi per equips i individuals, en especial en el cas de Brussel·les, que com a ciutat amfitriona segur que l’experiència ha pogut jugar un paper molt positiu.

Els representants de TRAM també ho han fet molt bé. En els resultats individuals, la Montserrat ha quedat en 16a posició i el José en 9a. Com la unió fa la força, en la classificació per equips han aconseguit la 13a posició. Enhorabona!

Tot i haver-hi guanyadors i guanyadores oficials, en aquest campionat tothom guanya, ja que és una trobada de la família tramviària i el més important és passar-ho bé.

Els equips s’han hagut d’enfrontar a proves de conducció, precisió i velocitat: acceleració del tramvia a 30 km/h amb frenada de precisió; estimació de la velocitat amb el velocímetre tapat; prova de conducció amb obstacles i, finalment, una de les proves que crida més l’atenció dels assistents, el joc de bitlles amb el comboi.

L’any que ve, pren el relleu Oradea a Romania. Ens hi veiem!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.