Actuacions gratuïtes en la Quinzena Metropolitana de Dansa

El festival Dansa Quinzena Metropolitana torna a omplir d’art les ciutats de l’àrea metropolitana amb més activitats i més espais que mai. Enguany, les ciutats participants són Badalona, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet (que ja van participar en l’edició de l’any passat), i s’han incorporat tres de noves: El Prat de Llobregat, Sant Cugat del Vallès i Viladecans.

La dansa sempre ha estat present en la humanitat. En els seus orígens era una manera de comunicar-se amb les forces de la naturalesa. De fet, la dansa de la pluja, encara es du a terme en diferents cultures per demanar a les deïtats que plogui. Des d’aleshores però, la dansa ha evolucionat donant lloc a infinitat d’estils.

Fins al 31 de març podrem gaudir de l’àmplia oferta tant gratuïta com de pagament que es presenta al festival. Més de 70 funcions representades per artistes internacionals i nous talents omplen el carrer, centres cívics, cinemes i museus amb actuacions des de dansa clàssica fins a fusions amb circ:

Divendres 15 de març

  • Likes, de Núria Guiu: a les 19 h a l’Auditori Sant Martí, Barcelona (parada Sant Martí de Provençals – línies T5 i T6).

Dissabte 16 de març

  • Liov, de Diego Sinniger: a les 12 h i All-Inclusive, de Cia. UNAiUNA: a les 12.45 h al CC Can Deu, Barcelona (parada Numància – línies T1, T2 i T3).

Diumenge 17 de març

  • BLOCK, de Motionhouse & NoFit State: a les12.45 h al Parc de Can Mercader, Cornellà de Llobregat (parada Ignasi Iglésias – línies T1 i T2).
  • Almazuela (sota els llençols), de Cia. Roberto G. Alonso: a les 12 h al CC Tomasa Cuevas, Barcelona (parada Maria Cristina – línies T1, T2 i T3).

Dissabte 23 de març

  • Sin vergüenzas, de Colectivo El Brote: a les 12 h i Conseqüències, de Cia. Moveo: a les 12.30 h al CC La Farinera, Barcelona (parada La Farinera – línies T5 i T6).
  • Hippos, de Zum-Zum Teatre i Quim Bigas: a les 12 h al CC L’Escorxador, Badalona (parada Gorg – línies T5 i T6).

Diumenge 24 de març

  • Ephimera, de Paloma Hurtado: a les 12.20 h, Conseqüències, de Cia. Moveo: a les 12.50 h i La mujer habitada, de Leonor Leal: a les 13.30 h a la Pl. de l’Església, Cornellà (parada Les Aigües – línies T1 i T2).

Divendres 29 de març

  • Movent emocions: a les 15 h al CC L’Escorxador, Badalona (parada Gorg – línies T5 i T6).

Dissabte 30 de març

  • Conseqüències, de Cia. Moveo: a les 12.15 h al Parc Pou d’en Fèlix, Esplugues (parada La Sardana – línies T1, T2 i T3).

Des de la parada de TRAM podreu arribar en només uns minuts a peu a tots els espectacles. També podeu consultar la resta de la programació i tota la informació sobre les activitats lliures i de pagament al web.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.