Arriba la Mobile Week amb propostes tecnològiques

El Mobile World Congress (MWC) és l’esdeveniment tecnològic més important de la ciutat i fins i tot del món, on es troben les empreses més importants del sector de la comunicació mòbil per presentar els seus últims avenços i tendències tecnològiques.

El MWC està dirigit principalment a les persones que prenen les decisions en les empreses. Ara bé, com la tecnologia i en definitiva, el món digital, està molt present en el dia a dia de tothom, Barcelona es converteix durant aquest mes en un gran aparador tecnològic. Diversos espais (centres cívics, museus o altres entitats) obren les seves portes al públic durant l’anomenada Mobile Week, per endinsar-se en la tecnologia amb activitats molt divertides.

La Mobile Week té com a objectiu la participació ciutadana en activitats d’art, ciència i tecnologia relacionades amb l’entorn digital. Fins al 26 de febrer es poden gaudir d’activitats tant per adults com per infants, a les quals s’arriba amb TRAM o un altre transport públic:

Activitats per a públic infantil

Dissabte, 23 de febrer

  • Jocs d’electrònica musical: de 10.30 h a 12.00 h. A la Casa Orlandai – c.de Jaume Piquet, 23.
  • Taller de píxels tòtems animats: de 12 h a 13.30 h. Al Centre Cívic Pati Llimona – c. Regomir, 3.
  • Targeta de celebració amb Led: de 12 h a 13.30 h. Al Museu del Disseny – pl. de les Glòries Catalanes, 37 (parada de TRAM Glòries – línia T4).

 

Activitats per a públic adult

Dimecres, 20 de febrer

  • Visita Espai Simon 100: a les 11.30 h. A l’Espai Simon 100 – c. de Sancho d’Àvila, 66 (parada de TRAM Auditori | Teatre Nacional – línia T4).
  • Visita Barcelona Supercomputing Center: a les 16 h. Al Barcelona Supercomputing Center – c. Jordi Girona, 31 (parada de TRAM Palau Reial – línies T1, T2 i T3).
  • Taller Pot un robot ajudar-te a salvar el planeta?: de 18 h a 19.30 h. A Vila Urània – c. Via Augusta, 102.

Dijous, 21 de febrer

  • Visita als col·lectius en residència d’Hangar On: a les 18 h. A l’Hangar – c. Emilia Coranty, 16 (parada de TRAM Pere IV – línies T4).
  • Taller Et toca a tu: Semàfor pel bany amb Arduino: de 18 h a les 19.30 h. A l’Espai Jove Casa Sagnier – c. Brusi, 61.
  • Taller 3,2,1, Emoji!: de 19 h a 21 h. A FIU Barcelona – c. del Carme, 42.

Dissabte, 23 de febrer

  • Visita al laboratori més modern d’Europa: a les 10 h. A l’Hospital Universitari Dexeus – Gran Via de Carles III, 71 (parada de TRAM Maria Cristina – línies T1, T2 i T3).

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia al web.

La Mobile Week no només se celebra a Barcelona, sinó que també hi ha esdeveniments programats a altres ciutats com Girona, Igualada, Lleida, Reus o Ribera d’Ebre. Podeu consultar la programació completa de cada indret al seu web.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *