Biennal de Ciència a l’abast de tothom

La Biennal Ciutat i Ciència ens descobreix les ciències que ens envolten, de manera que puguem aprendre del nostre entorn i el seu funcionament gaudint alhora. Del 7 a l’11 de febrer, tota la ciutadania pot participar en un centenar d’activitats en diferents espais de la ciutat.

Les activitats es duen a terme en espais diferenciats: biblioteques, centres cívics, fàbriques de creació, cinemes, entre d’altres, situats a tots els districtes de Barcelona. TRAM, com de costum, t’apropa a moltes de les activitats programades, perquè tothom pugui arribar a les activitats científiques de manera ràpida i còmoda!

  • Diàleg “Trobada de 100tífiques”. Dijous, 7 de febrer, a les 14 hores, al Parc Científic de Barcelona (parada Zona Universitària – línies T1, T2 i T3).
  • Arts Escèniques “Terra Simbiòtica”. Dijous, 7 de febrer a les 18 hores, al Museu de Ciències Naturals (parada Fòrum – línia T4).
  • Taller “La interfície deconstruïda”. Dissabte, 9 de febrer de 10 a 18 hores, a l’Hangar (parada Pere IV – línia T4).
  • Diàleg “Dia de les dones en Bioinformàtica”. Dilluns, 11 de febrer a les 10.30 hores, al Barcelona Supercomputing Center (parada Palau Reial – línies T1, T2 i T3).
  • Conferència d’Ada Yonath, premi Nobel. Dilluns, 11 de febrer a les 13 hores, al Parc Científic Barcelona (parada Zona Universitària – línies T1, T2 i T3).
  • Diàleg “La contaminació interna de les persones”. Dilluns, 11 de febrer, a les 18 hores, a Ca l’Alier (parada Fluvià – línia T4).
  • Conferència “Màgia i taula periòdica”. Dilluns, 25 de febrer a les 19 hores, a la biblioteca El Clot – Josep Benet (parada Glòries – línies T4, T5 i T6).

La ciència-ficció no es vol perdre l’ocasió i tindrà presència als cinemes Phenomena. Els personatges de Marvel, que tenen molt a dir en qüestions de ciència, i altres pel·lícules relacionades amb invents tecnològics també es projectaran aquest cap de setmana (programació completa al web).

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.