Festival de novel·la BCNegra

El festival de novel·la Barcelona Negra es va crear l’any 2005 arran de la idea que va tenir el llibreter Paco Camarasa (propietari de la llibreria especialitzada Negra y Criminal, situada a la Barceloneta) d’organitzar una trobada amb lectors d’aquest gènere.

L’èxit que va tenir la iniciativa, que té per objectiu apropar aquest gènere als lectors i curiosos, la va convertir en una trobada anual ineludible per molta gent.

Enguany el tema del festival és el Port Apatxe, ja que els ports es consideren un lloc de pas però que alhora expliquen moltes històries. Escenari on s’escriu el destí d’alguns i on acaba el destí d’altres.

Tot i que el festival finalitza el 3 de febrer, fins al mes de març hi ha programades diverses activitats al voltant de les trames policíaques, d’intriga o terror psicològic. Així doncs, poseu-vos la gavardina, agafeu un bloc de notes i una lupa que descobrirem si l’assassí és el majordom:

Divendres, 1 de febrer

  • Conversa Port Carvalho amb Claudia Piñeiro, guanyadora del Premi Pepe Carvalho 2019: a les 19.45 hores, a Aribau Multicines.
  • Projecció Pasado Perfecto: a les 21 hores, a Aribau Multicines.
  • Concert de Dani Nel·lo: a les 21 hores, a la Sala Apolo.

Dissabte, 2 de febrer

  • Taula rodona Port Negre Chester Himes: a les 11.15 hores, a Aribau Multicines.
  • Projecció Recuerda: a les 18 hores, al Museu Nacional d’Art de Catalunya.
  • Jam session de música i poesia: a les 18.30 hores a Aribau Multicines.

Diumenge, 3 de febrer

  • Taula Rodona Port Barcelona: a les 10 hores, a la Fundació Navegació Oceànica Barcelona.
  • Trobada de llibreters i llibreteres: a les 12.30 hores, a la Fundació Navegació Oceànica Barcelona.

Dijous, 7 de febrer

  • Cluedo literari d’assassins: a les 19 hores, a la Biblioteca El Clot – Josep Benet (parada Glòries – línies T4, T5 i T6 de TRAM).

També al Museu Nacional d’Art de Catalunya podrem jugar a ser l’Agatha Christie amb l’activitat permanent per adults Assassinat de Cambra. Dins de les sales de la col·lecció de Renaixement i Barroc hi ha tot un seguit de pistes amagades que ben investigades ens resoldrà qui és l’assassí i per què ho va fer (activitat gratuïta amb l’entrada al museu).

La resta d’activitats són gratuïtes i de lliure accés (consulteu el programa complet al web), però no us adormiu a l’escena del crim perquè tenen places limitades!

 

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.