Informacions en temps real amb l’app de TRAM

Les apps mòbils informatives ajuden a assabentar-se de les últimes novetats d’una manera més ràpida i eficient, gràcies al seu funcionament en temps real, com ara l’app de TRAM Barcelona. Informa el temps d’espera al moment, indica les alteracions de servei quan aquestes es produeixen i inclou una secció d’itineraris culturals.

Es troba disponible de manera gratuïta tant per iPhone com pels telèfons que utilitzen Android. El funcionament de l’aplicació és molt senzill per garantir que qualsevol usuari pugui trobar còmodament tota la informació.

La funció més interessant pels usuaris del tramvia és la de poder seleccionar les estacions habituals o preferides i comprovar el temps d’espera al menú principal de l’aplicació. La informació addicional que inclou aquesta eina també pot ser molt útil:

  • Informació de línies: Mostra informació sobre els temps d’espera de totes les parades, les alteracions de servei i la seva ubicació al plànol.
  • Horaris: Consulta d’horaris des de qualsevol origen en diferents dies i franges horàries.
  • Rutes: Secció cultural i que val la pena visitar mentre realitzem el trajecte. Podrem descobrir itineraris amb els punts d’interès que es troben al voltant de la xarxa de TRAM: museus, edificis emblemàtics i espais verds.
  • Informació: indicacions generals relacionades amb TRAM. Títols de transport, oficines d’informació i un formulari per informar ràpidament dels objectes perduts o trobats.

Finalment, des de l’opció de configuració de l’aplicació podrem establir que ens enviïn notificacions en temps real sobre les afectacions que es produeixin a les parades i línies preferides.

L’app de TRAM Barcelona ens ajudarà a obtenir informació al moment i descobrir els punts d’interès que es troben molt a prop dels trajectes diaris!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.