Caminada Magic Line per la solidaritat

El període nadalenc és segurament l’època de més generositat de l’any, ja que tant persones com entitats tenen més present la importància de ser solidaris. Malgrat tot, és necessari col·laborar en les causes i campanyes solidàries durant tot l’any.

L’Obra Social de Sant Joan de Déu organitza des del 2014 l’esdeveniment anual Magic Line, una caminada per diversos trams de Barcelona i Sant Boi de Llobregat amb la qual ja han recaptat en total 1.200.000 euros. Els donatius es destinen a programes de suport a les persones en situacions de vulnerabilitat que s’atenen als centres de Sant Joan de Déu.

És una caminada diferent, no hi ha dorsals ni classificacions, i es participa en equips de 5 a 20 persones (s’aporta un donatiu d’inscripció de 40 € per equip) que es comprometen a aconseguir un repte econòmic mitjançant diverses accions. Enguany, el repte econòmic solidari total és d’uns 150.000 euros, dels quals ja han assolit més de 25.000 €.

Les accions que s’organitzen són ben diferents i depèn de cada equip. Contactar amb amics i coneguts per demanar un donatiu, fer una rifa de productes, espectacles culturals amb recaptació, o un cafè solidari on l’organització de Magic Line aporta tots els materials, per recaptar donatius de manera fàcil i eficient pel preu d’un cafè o una porció de pastís.

Ja són més de 480 els equips que s’han inscrit als trams d’aquesta caminada el dia 24 de febrer. Cada tram té una distància diferent adaptada a les necessitats de cadascú, des d’itineraris de 10 quilòmetres fins a 40 (aquest tram ja està complet). La sortida de Barcelona es fa des de Can Cuiàs (Collserola) i passa pel parc del laberint d’Horta, el Park Güell, el parc de les Aigües, Vallvidrera, l’hospital Sant Joan de Déu fins a arribar a la font màgica de Montjuïc. Des de Sant Boi el recorregut es fa pel parc agrari del Llobregat fins a enllaçar a Montjuïc amb les caminades de Barcelona. Al final de l’esdeveniment tots els equips celebraran plegats un acte de comiat a la Catedral de Barcelona.

La inscripció prèvia s’ha de fer a través del web. Tots els participants de la caminada tindran un passi gratuït per accedir als equipaments de Montjuïc durant el mes de març!

Caminem per la solidaritat!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.