Nadala solidària de TRAM a ritme de rock!

La celebració de les festes de Nadal a TRAM ja és tradició, i com l’any passat, s’ha creat una felicitació ben solidària. Gairebé 40 treballadors voluntaris de diferents departaments de TRAM, han participat en aquesta felicitació en format de vídeo.

El repte d’enguany és ballar una versió rockera de la cançó infantil Deck the Halls, versionada pel grup The Soaks. És una nadala amb molt de ritme per començar les festes amb energia! Cadascú ha ballat en el seu estil i a la localització de TRAM on més li ha agradat: dins d’un comboi, a l’oficina, a les cotxeres, a l’andana, a les vies… fins i tot a dins del túnel de rentat!

Aquesta iniciativa té un objectiu molt solidari. Per cada visualització que es produeixi, TRAM donarà 0,50 € a la Fundació Pasqual Maragall, especialitzada en la investigació i lluita contra l’Alzheimer. Visualitzant el vídeo i a continuació compartint-lo amb amics i coneguts, no només es dóna a conèixer aquesta felicitació tan divertida, sinó que s’està contribuint directament a aquesta causa solidària.

És la segona vegada que es du a terme una felicitació solidària, la qual ja l’any passat va ser tot un èxit. La donació econòmica originada amb les 65.000 visualitzacions del vídeo durant un mes, es va destinar a la campanya Aliança Humanitària per a l’Alimentació Infantil de la Creu Roja a Catalunya.

La Fundació Pasqual Maragall treballa en la investigació de l’Alzheimer amb l’objectiu de vèncer la malaltia, prevenir-la i millorar la qualitat de vida dels malalts i els seus cuidadors. Va néixer l’any 2008 després que l’exalcalde de Barcelona i president de la Generalitat, Pasqual Maragall, fos diagnosticat amb aquesta malaltia. Actualment, tot i no existir una cura definitiva, és molt important detectar-la en una fase inicial per tractar la seva evolució.

Comparteix la nadala i participa en aquesta iniciativa solidària!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.