Activitats culturals per gaudir en família

El Barcelona Districte Cultural és un circuit semestral d’activitats culturals, concentrades en 21 centres cívics i altres entitats de tots els districtes (algunes molt a prop de la xarxa de TRAM), amb l’objectiu d’apropar les arts escèniques al veïnat de la ciutat.

Actualment i fins a final d’any se celebra la segona edició, amb més de 300 activitats  de les disciplines de música, teatre, dansa, circ i audiovisuals, totes proposades per agrupacions d’artistes novells i d’altres més reconeguts, com l’actriu i pallassa Pepa Plana. Així, tothom té un espai per donar a conèixer el seu espectacle!

Les activitats estan dirigides en molts casos a públic familiar per aprofitar que molt aviat començaran les vacances escolars. És una bona manera de gaudir en família amb els més menuts de casa i alhora descobrir nous artistes de manera totalment gratuïta!

En haver-hi moltes activitats i per a tots els gustos (concerts, documental o pel·lícules, obres de teatre, dansa o circ) probablement és difícil escollir. Així que us animem a participar en totes aquelles que vulgueu (és necessari reservar l’entrada al web):

  • Notes & Films (música): Avui a les 17.30 h, a la Vil·la Urània; dissabte, 22 de desembre a les 17.30 h, a Can Clariana Cultural.
  • Fantasmes i monstres, quin riure! La llum i les ombres (audiovisual): Avui a les 17.30 h, al CC Barceloneta (parada de TRAM Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4); dissabte, 22 de desembre a les 17.30 h, a Can Clariana Cultural.
  • Conseqüències (dansa): Dissabte, 15 de desembre a les 19 h, al Parc Sandaru (parada de TRAM Marina – línia T4).
  • 30 elefants sota un paraigua (teatre): Diumenge, 16 de desembre a les 12 h i a les 13 h, al CC La Farinera del Clot (parada de TRAM La Farinera – línies T5 i T6).
  • K’ataka (música): Diumenge, 16 de desembre a les 20 h, al CC Casinet d’Hostafrancs.
  • El Nadal del senyor Branquilló i l’escombra voladora (audiovisual): Dijous, 20 de desembre a les 17.30 h, al CC Zona Nord.
  • Envà (circ): Dilluns, 31 de desembre a les 11 h, al CC Baró de Viver.

Podeu consultar la programació completa al web.

L’espectacle de teatre de la Pepa Plana, Penèlope, està dirigit a un públic adult. Aquesta comèdia sobre la Penèlope del poema èpic Odissea, adaptada al segle XXI, es representarà avui a les 20 h a l’Auditori de Sant Martí (parada de TRAM Sant Martí de Provençals – línies T5 i T6); i el 16 de desembre, a les 18 h als Lluïsos de Gràcia.

Recordeu reservar l’entrada!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.