Sessions de cinema sostenible

Diàriament duem a terme petites accions per contribuir a un entorn més sostenible: reciclar, reutilitzar, fer un ús eficient dels recursos… qualsevol gest, per menor que sigui, es converteix en gran quan es tracta d’una bona causa.

Ara bé, segur que mai hem pensat que una activitat tan divertida com anar al cinema també pot contribuir, en part, a ser més sostenible amb el medi ambient. Doncs bona notícia! Fins al mes de desembre es projectarà el cicle de cinema ambiental Claqueta i acció! a diversos espais, amb 10 curtmetratges i 7 documentals de temàtiques ambientals: biodiversitat marina, accions quotidianes, impacte dels residus… sempre tenint present l’objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat.

Totes les sessions són en versió original, gratuïtes i aniran seguides d’un debat dinamitzat sobre la temàtica. Trobareu la programació completa al web, tot i que us recomanem les sessions de marató amb pel·lícula + curtmetratge:

 • Dimecres, 14 de novembre: En busca del futur perdut amb els curtmetratges El hombre de agua dulce i El pescador (a les 18 h a la Casa de l’Aigua).
 • Divendres, 30 de novembre: There will be water amb els curtmetratges Caballito de mar i El hombre de agua dulce (a les 20 h al Casal Font d’en Fargues).

Les sessions de cinema sostenible no acaben aquí, ja que fins al 9 de novembre també se celebra a Barcelona el Festival Internacional de Cinema del Medi ambient, que enguany arriba a la seva 25a edició. De les deu pel·lícules que competeixen en la secció oficial i les vint de la secció planeta es podran veure algunes de forma gratuïta als següents espais:

Facultat de Comunicació UPF (parada Ca l’Aranyó – línia T4 de TRAM)

 • 5 de novembre
  • 17.00 h: Useless i Madrid Zero
  • 18.05 h: Threathened i Gold Fever
  • 19.00 h: Invisible Strings
 • 6 de novembre
  • 17.00 h: Enough white Teacups
  • 18.05 h: The Last Guardians i Gifts of Silver
  • 19.05 h: Food City, Savis de l’horta i Toxitour
 • 7 de novembre
  • 17.00 h: The Rights of Nature
  • 18.05 h: La Línea Amarilla, Manchar, The Rising i Floureja
  • 19.20 h: Veneranda Augusta
  • 19.40 h: La Ballena Franca

La fàbrica del sol (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4 de TRAM)

 • 9 de novembre
  • 18.00 h: Rush Hour

(consulteu totes les sessions i preus al web)

A tots els espais es pot arribar en TRAM o qualsevol altre mitjà de transport sostenible, així gaudirem d’aquesta activitat ajudant a reduir l’emissió de gasos tòxics!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.