Visita l’Expoelectric amb el TRAM

L’energia elèctrica obtinguda des de recursos sostenibles és el present i el futur del transport i la indústria, ja que cada vegada més s’utilitzen fonts de recursos naturals renovables, arribant en alguns casos a un abastiment del 100% verd com en el cas de TRAM, doncs la seva energia procedeix exclusivament de fonts renovables. A més, l’energia que generen els seus motors també és aprofitada per la resta de tramvies convertint-se així en un dels transports públics amb menys consum elèctric, gràcies en gran part al seu sistema sobre raïls.

Enguany, TRAM participarà en l’Expoelectric, un dels esdeveniments anuals més importants dedicat al transport elèctric sostenible. Per donar exemple de la importància de tenir cura amb el medi ambient, tota la instal·lació s’abastirà d’energia generada per l’autoconsum de plaques fotovoltaiques, bateries d’emmagatzematge i vehicles connectats a la seva xarxa.

L’Expoelectric obre les seves portes al passeig Lluís Companys durant aquest cap de setmana de 10 a 19 h (parada de TRAM Marina – línia T4). L’entrada i participació en les activitats és gratuïta, per fomentar el coneixement dels beneficis d’un subministrament sostenible i els avantatges en l’ús dels vehicles elèctrics, que cada vegada tenen més importància gràcies a les emissions zero i el consum reduït.

Aquests són els espais que es trobaran a l’Expoelectric:

  • Expotest: mostra de vehicles i circuit tancat de proves.
  • e-Col·loquis: zona de debats oberts i moderats pel meteoròleg Francesc Mauri.
  • e-Concert: parade de vehicles elèctrics amb animació de música en directe.
  • e-Casa: llar abastida amb electricitat generada només per un cotxe elèctric.
  • Zona d’activitats: jocs familiars i infantils per entendre la sostenibilitat com una forma de vida.
  • Zona d’expositors, on es troba l’espai de TRAM.

En aquest espai hi haurà activitats i regals per a tothom. Els més petits es divertiran amb el joc d’“El memory de TRAM” per conèixer les parts d’un tramvia; tota la família podrà participar en el concurs “Què saps de TRAM?”, que posarà a prova els coneixements sobre l’energia i el tramvia (els participants rebran una bossa de TRAM i els guanyadors tindran un altre regal especial); i tothom que visiti l’estand també rebrà un retallable per muntar un tramvia!

També s’organitzen altres activitats molt populars per als visitants, com la gimcana i el circuit de karts sostenibles (dissabte de 10 a 19 h), el circuit Scalextric (diumenge de 10 a 19 h) o el pintaKIAs, activitat per guixar un cotxe elèctric (ambdós dies de 10 a 19 h).

Poseu a prova els vostres coneixements i emporteu-vos un record de TRAM!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.