Divendres nit, diversió amb patins!

Fer esport de nit no és una opció gaire interessant per algunes persones, ja que normalment es fa durant el matí o a la tarda. Malgrat tot, el patinatge és un esport que es pot gaudir tant de dia com de nit, quan hi ha menys trànsit. També la primavera i la tardor són l’estació ideal per sortir a patinar doncs no fa la xafogor de l’estiu ni el fred de l’hivern.

És un esport molt saludable, ja que en mitja hora d’exercici el cos pot consumir unes 300 calories, gairebé el doble que amb la bicicleta (160 calories) o l’exercici aeròbic (180 calories).

L’Associació de Patinadors de Barcelona (APB) és una entitat sense ànim de lucre que organitza sortides nocturnes en grup, amb l’objectiu de fomentar l’activitat física i les relacions socials.

Les rutes principals estan ideades per a persones que ja estan habituades a patinar, ja sigui des d’un nivell inicial fins a un d’expert. Tots els dimecres a les 22.30 h s’inicien les rutes circulars al c. Salvador Espriu, 61 (parada de TRAM Ciutadella-Vila Olímpica – línia T4) amb retorn al mateix punt.

Les sortides són gratuïtes i en funció del nivell assolit es poden escollir diferents destinacions, totes d’unes dues hores de durada. Així doncs el nivell inicial és d’uns 15 km sense desnivells, el nivell mitjà (entre 15 i 20 km) incorpora desnivells suaus, i el nivell alt és recomanat per a patinadors experimentats. Els punts emblemàtics que es visiten són les Glòries, la plaça Espanya, el Born, el Camp Nou, el parc de Can Dragó o el pg. Marítim, entre d’altres.

Les persones que vulguin introduir-se en el món del patinatge també tenen oportunitat de fer-ho amb classes gratuïtes d’iniciació, els dimarts a les 21 h (al passeig Garcia Faria amb Espronceda) i diumenges a les 17 h (d’abril a octubre) o a les 19 h la resta de mesos. Un cop ja es patina de manera autònoma, els divendres a les 22.30 h (Salvador Espriu, 79) s’organitzen les rutes “Cargol” destinades a patinadors novells, de curta durada i sense desnivells.

Les nits de divendres són de patinatge!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.