Estiu de cinema a la platja

Estiu, música i cinema són mots que per separat ja ens agraden, però és que junts ens animen a sortir per gaudir del bon temps!

Si a més, li afegim el fet d’estar a peu de platja i a la llum de la lluna, encara és més inspirador. Fins al dijous 2 d’agost se celebra el festival de Cinema Lliure a la platja, que com cada any programa diverses pel·lícules d’autor gratuïtes i en versió original subtitulada en diferents platges del litoral, entre elles la de Sant Sebastià, a la qual podrem arribar des de la parada de TRAM Ciutadella | Vila Olímpica (línia T4)

Totes les sessions comencen a les 21 hores, però abans, per animar i crear ambient mentre es busca el millor lloc a la sorra, es projectarà un curt precedit d’una actuació musical.

En aquesta setena edició s’emeten els següents títols:

  • 5 de juliol: People that are not me (Israel), d’Hadas Ben Aroya.
  • 12 de juliol: Estiu 1993 (Espanya), de Carla Simón.
  • 19 de juliol (sessió familiar): O menino e o mundo (Brasil), d’Alê Abreu.
  • 26 de juliol: Patti Cake$ (Estats Units), de Geremy Jasper.

La pel·lícula del 2 d’agost encara està per decidir, ja que serà el públic qui tingui l’última paraula. Els títols que es poden triar són: The wound (Sudàfrica); Las hijas de Abril (Mèxic); Tierra firme (Espanya); Una mujer fantástica (Xile). Les votacions estan obertes al web de l’esdeveniment Cinema Lliure a la platja.

Enguany el cartell de pel·lícules és de luxe doncs Estiu 1993 ha estat seleccionada pels Oscars (tot i que no va arribar a estar nominada), i ha guanyat diversos premis, com els tres Goya a la millor direcció de novel·la, actriu revelació i actor de repartiment, i cinc Gaudí a millor pel·lícula en llengua catalana, direcció, guió, actriu de repartiment i muntatge.

A l’estiu, el setè art es gaudeix a la platja!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.