Mou el límit al II torneig TRAM Barcelona Open

Aquest estiu és sinònim d’esport, ja que és l’any del Mundial de Futbol a Rússia, els Jocs Mediterranis a Tarragona, però també durant aquesta setmana i fins al diumenge 1 de juliol se celebra la segona edició del TRAM Barcelona Open al Reial Club de Polo, el Torneig Internacional de Tennis en Cadira de Rodes, patrocinat per TRAM amb la col·laboració de la Fundació Step by Step i la Fundació Bancària “la Caixa”.

Martín de la Puente

Enguany compta amb la participació de 40 tennistes de diferents nacionalitats, 16 dels quals formen part actualment del TOP 30 mundial, com Martín de la Puente (que s’ha proclamat tricampió mundial júnior abans dels 17 anys) o Daniel Caverzaschi, números 1 i 2 del rànquing nacional respectivament. Tots dos s’han enfrontat en l’exhibició inaugural de dobles als ex tennistes Àlex Corretja i Sergi Bruguera.

Fins divendres es jugaran més de 60 partits eliminatoris i dissabte, a partir de les 9.30 h, se celebrarà la semifinal individual femenina i masculina; la final de dobles serà a la tarda a partir de les 16 h. Diumenge podrem gaudir la final individual femenina  (9.30 h) i a continuació la masculina (11 h). El torneig conclourà al migdia amb l’entrega de premis als guanyadors.

El tennis en cadira de rodes té molts adeptes entre jugadors i aficionats en l’àmbit mundial, ja que té presents valors saludables com la superació, l’esforç o la perseverança. Més de 1000 jugadors formen part del rànquing internacional i s’arriben a jugar 160 tornejos anuals en 40 països diferents. El TRAM Barcelona Open és un d’ells doncs forma part del circuit de tornejos UNIQLO Wheelchair Tennis Tour, de la Federació Internacional de Tennis.

L’entrada a aquest torneig és TOTALMENT GRATUÏTA i per arribar és tan fàcil com pujar al TRAM (mitjà de transport 100% accessible) i baixar a les parades Zona Universitària o Avinguda de Xile – línies T1, T2 i T3.

Ens veiem a les pistes!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.