Entrega de premis del concurs literari La TRAMa

“La taca, al principi, era indefinida: un nuvolet malva al canell. Tots els metges m’ho van dir convençuts: tal com ha vingut se n’anirà.” Així començaven els tres relats de l’autor Yannick Garcia que participaven junt amb 12 relats d’altres escriptors (Pau Joan Hernàndez, Lolita Bosch, Gemma Lienas i Najat El Hachmi) en la V edició del concurs de relats col·lectius La TRAMa. Deu persones usuàries de TRAM continuaven cada narració amb un fragment propi, on l’únic requisit era que el tramvia aparegués de forma directa o indirecta en la trama argumental.

Guanyadors la TRAMa
Escriptors guanyadors amb el relat La Transformació

Dels 15 relats només un podia resultar guanyador i La transformació ha aconseguit un total de 28 punts dels 35 possibles, on es valorava principalment la cohesió i originalitat. Per tant, ha quedat en primera posició, tot i que molt a prop han quedat El llegat del saxofonista, de Pau Joan Hernàndez i Una poma a la butxaca, de Lolita Bosch (llegir tots els relats).

“La transformació” narra l’aventura d’un home mutant que es transforma en tramvia i coneix al Pol, un nen apassionat d’uns trens que prenen vida quan es posa unes ulleres verdes. (llegir el relat complet).

 

Ahir al CCCB totes les persones participants i el públic en general van poder gaudir del lliurament de premis i de la creació de relats col·lectius en directe. Les persones guanyadores van rebre com a regal una T-trimestre d’una zona, una llibreta d’exercicis, el curs presencial de 3 hores “Imagina i escriu” i un 25% de descompte en qualsevol dels cursos presencials o virtuals del Laboratori de Lletres.

Participants la TRAMa
Escriptors participants a la TRAMa

Però com el més important d’aquest concurs era fomentar la literatura i passar-ho bé amb els usuaris de TRAM, la resta de participants també van rebre una targeta T-10, una subscripció durant un mes als continguts complets de la versió digital del diari ARA i un 20% de descompte en qualsevol dels cursos presencials o virtuals del Laboratori de Lletres.

Enhorabona a tothom!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.