Entrada lliure a la Nit dels Museus

Qui diu que la nit és per dormir? Tampoc és per quedar-se a casa ni és per descansar… la nit és per anar als museus!

Agafant el testimoni del Dia Internacional dels Museus que se celebra avui, arriba aquest dissabte la Nit dels Museus, un dels esdeveniments culturals més esperats de l’any. Cada vegada guanya més adeptes, ja que moltes entitats obren les seves portes de manera gratuïta i en horaris poc habituals.

Enguany, més de 80 centres i entitats culturals programen exposicions, tallers, concerts o visites guiades fins a la 1 de la matinada. A més, en alguns casos les activitats són aptes per a tota la família perquè els infants puguin gaudir fins tard d’una ocasió especial. Aquest dissabte tothom farà vetlla!

En el web de l’esdeveniment podreu trobar tota la informació detallada (en alguns casos és necessària reserva prèvia). Si voleu sortir a prop de la vostra llar, al voltant de la xarxa de TRAM es realitzen les següents activitats:

Cornellà de Llobregat

 • Museu Agbar De Les Aigües, obert fins a les 0.30 h: Visites comentades i obertura del refugi antiaeri de la Guerra Civil, entre altres activitats. Parada de TRAM Les Aigües (línies T1 i T2).

 

Sant Joan Despí

 • Centre Jujol – Can Negre, fins a les 0.00 h: Visita a la casa modernista i concert a les 23 h. (parada Bon Viatge – línia T1 o Fontsanta – línia T2).

 

Esplugues de Llobregat

 • Museu Can Tinturé, fins a les 23.30 h. Exposicions, taller “crea la teva rajola de flors” i visita sensorial. (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3).
 • Museu de Ceràmica «La Rajoleta», fins a les 0.30 h. Activitats teatralitzades. (parada Pont d’Esplugues – línies T1, T2 i T3).

 

Sant Adrià del Besòs

 • Museu d’Història de la Immigració de Catalunya, fins a la 1.00 h. Exposició permanent, ruta cultural i representacions teatrals. (parada La Catalana– línia T5).

 

Barcelona

 • Museu FC Barcelona, fins a la 1.00 h. Exposició permanent. (parada Avinguda de Xile línies T1, T2, T3).
 • Museu de la Música, fins a la 1.00 h. Espectacle de músiques del món “A cordes africanes”. (parada Auditori | Teatre Nacional – línia T4).
 • Museu del Disseny de Barcelona, fins a la 1.00 h. Exposicions permanents i accions teatrals. (parada Glòries – línies T4, T5 i T6).
 • Museu Can Framis de pintura contemporània, fins a la 1.00 h. Exposicions permanents, temporals i visites guiades. (parada Ca l’Aranyó – línia T4).
 • Espai Subirachs Batista, fins a la 1.00 h. Exposició permanent. (parada Pere IV – línia T4).
 • Muhba Oliva Artés Espronceda, fins a la 1.00 h. Exposicions permanents i espectacle de circ. (parada Fluvià – línia T4).

Aquest dissabte la nit és jove i ens espera!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.