La Feria de Abril, com cada any a Barcelona

Aquest cap de setmana el parc del Fòrum s’impregna de l’alegria de Sevilla, torna la Feria de Abril. Tingueu el traje de faralaes a punt perquè prop de cent casetes porten el millor d’Andalusia: rebujito, pescaíto frito i sevillanes.

Avui a les 21.00 del vespre s’encenen els llums del pòrtic que donarà l’inici a deu dies de ball i gastronomia. Com cada any la fira es divideix en dues zones, la Calle del Infierno, zona d’atraccions on mai falta la roda gegant amb vistes espectaculars a la ciutat i al mar, i la zona el Real, les casetes on se celebren els espectacles, com la desfilada de moda flamenca i el concert de Radio Olé, l’espectacle més esperat de la fira.

Enguany els artistes convidats són els següents:

  • 27 abril a les 21 h: actuació del cantaor Manuel Fernández i sessió de dansa dels alumnes de l’Institut del Teatre.
  • 28 abril: primera semifinal del XXV Concurs Nacional de Cobla.
  • 30 d’abril a les 21 h: concert Radio Olé amb Las Soles, María de la Colina, Alex Ortiz, Somos del Sur, Sergio el Duende i Salvador García “Pitu”.
  • 5 de maig: segona semifinal del XXV Concurs Nacional de Cobla.
  • 6 de maig: actuació de La Tani.

Des de TRAM, volem que la gent s’ho passi d’allò més bé, utilitzin el transport públic i no tinguin la preocupació de buscar aparcament. Per això es reforça la línia T4 en la franja de les 21.00 h a les 00.00 h durant aquest cap de setmana i fins al dia 1, i els dies 4, 5 i 6 de maig.

La Feria d’Abril de Barcelona és un esdeveniment que aconsegueix congregar molta gent doncs a l’anterior edició van assistir gairebé un milió de visitants. Enguany celebra la 47a edició, des que dos andalusos migrants van decidir portar la fira l’any 1971. A Sevilla se celebra des del 1846!

Olé!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.