Millorem l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda

El TRAM transporta els usuaris al seu destí de la manera més còmode, ràpida i segura per ells, i a més, també té cura de tots aquells col·lectius que necessiten una atenció especial facilitant la seva experiència de viatge amb tramvies 100% accessibles.

Per informar a tots els usuaris de les zones habilitades per aquests col·lectius s’han millorat elements informatius externs i interns a les instal·lacions de TRAM:

  • A les andanes s’ha senyalitzat el terra amb pictogrames per indicar l’ús preferent dels seients a cada parada, tenint en compte la localització del pas de vianants més proper i l’accés als seients del comboi per a les persones amb mobilitat reduïda.
  • A les parades soterrades s’han renovat les columnes d’informació al client per fer-la més intuïtiva i facilitar el seu ús.
  • A l’interior dels combois s’ha renovat la tapisseria per ajudar a identificar (gràcies als diferents colors) les zones destinades a persones amb mobilitat reduïda com poden ser dones embarassades, persones de la tercera edat, amb crosses o amb infants, així com la zona de cadires de rodes, cotxets i bicicletes.
Pictogrames d’ús preferent a les parades

D’aquesta manera tothom pot saber d’una manera molt clara quina és la zona reservada (senyalització i tapisseria en color verd), i la zona per la resta d’usuaris (en color blau marí). És imprescindible cedir els seients reservats a persones que ho necessitin, ja que tot i que la circulació del TRAM és molt segura, sempre és important prevenir caigudes o cops si hi ha una aturada sobtada, així com permetre la possibilitat de fer el trajecte de manera més còmode.

 

L’atenció al client és un dels aspectes més ben valorats pels usuaris de TRAM, que així i tot sempre treballa per millorar l’experiència de viatge dels usuaris. Aquesta bona gestió, i en especial l’excel·lència en la gestió innovadora dels objectes perduts, va esdevenir l’any 2017 el guardó del premi internacional Global Light Rail Awards en la categoria d’atenció al client.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.