Celebrem la primavera amb entrades pel Cirque du Soleil

La primavera arribarà oficialment el 20 de març a les 17.15 hores, en el moment de l’equinocci, un fenomen astronòmic caracteritzat per fer que tant el dia com la nit tinguin pràcticament la mateixa durada, tal com també passa amb l’equinocci de tardor. Com més a prop som de l’estiu, el dia és més llarg, i al contrari, quan arriba l’hivern, és més curt.

La primavera és una de les quatre estacions que més agrada a les persones, ja que la temperatura és suau i no fa massa xafogor. Com que el dia allarga, ve més de gust gaudir de l’aire lliure. Aquest temps també és el més adient per gaudir de la natura, és el moment en que les flors s’obren, els camps s’omplen de colors i de la fragància que aporten les flors.

A TRAM també volem omplir els tramvies de plantes de colors per celebrar la primavera amb tots els usuaris i amb aquestes flors sortejar entrades per veure l’espectacle Totem del Cirque du Soleil.

Participar és molt senzill. A partir d’avui i fins al 19 de març, alguns tramvies estaran guarnits amb petites flors per celebrar l’equinocci de primavera. Tothom qui vulgui participar haurà de buscar una flor amagada (que a cada tramvia pot ubicar-se en llocs diferents), fer una foto, penjar-la a Instagram amb el hashtag #TramPrimavera i seguir el compte @tram_barcelona.

Només per participar, s’entrarà al sorteig de 5 entrades dobles per veure l’espectable Totem del Cirque du Soleil el 22 de març! Les bases legals es poden consultar al web de TRAM.

L’espectacle Totem s’instal·larà a Barcelona fins a finals de maig per il·lustrar l’evolució de les espècies mitjançant diferents projeccions audiovisuals que canvien a temps real amb el moviment dels artistes. Personatges que representen l’edat de gel, els amerindis o Darwin recorreran amb les serves acrobàcies, contorsions i malabarismes el progrés de la civilització al llarg del temps.

Qui vol aconseguir una entrada doble pel Cirque du Soleil? Doncs a partir de demà prepara la càmera, posa’t l’uniforme de Sherlock Holmes i busca la flor amagada!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.