Cinema i teatre a l’abast de tothom

L’oci cultural sovint el relacionem amb un gran moment de diversió però que sol implicar un alt desemborsament econòmic, sobretot si es tracta de fer una sortida familiar de més de tres persones. De vegades aquestes sortides es redueixen a un cop al mes o bé es busca un pla alternatiu que no impliqui una despesa excessiva.

També s’afegeix el fet que cada persona té uns gustos i interessos diferents, per la qual cosa es pot fer difícil posar-se d’acord i escollir només una proposta que s’adapti a tothom.

Doncs bé, avui us portem una solució que pot funcionar amb els dos dilemes anteriors: aprofitar les propostes gratuïtes i de qualitat que entitats i centres cívics ofereixen puntualment. Quant fa que no aneu a veure una obra de teatre? Ja no hi ha excuses! TRAM et deixa a la porta!

  • Frankenstein: En el marc de l’obra de teatre al TNC, s’ofereix un cicle temàtic de xerrades de l’obra i temes relacionats, com la xerrada a càrrec del Dr. Josep Eladi Baños sobre Frankenstein i la bioètica. Avui a les 19 hores a la Biblioteca Poblenou (parada Pere IV – línia T4).
  • Les mans d’Alícia: Documental sobre la vida de la pianista de 4 anys Alícia Larrocha. 28 de febrer a les 19 h al C. Cívic Besòs (parada Besòs – línies T5 i T6).
  • Excluídas del paraíso: Documental d’Esther Pérez de Eulate. 7 de març a les 18.30 h al Casal de Barri Besòs (parada Alfons el Magnànim – línies T5 i T6).
  • L’arbre sans fruit: Inauguració del cicle de cinema africà i dona amb la projecció d’aquesta pel·lícula sobre la infertilitat de les dones africanes. 1 de març a les 19.30 h al C. Cívic Fort Pienc (parada Marina – línia T4).
  • Caça de rates: Espectacle d’humor sobre la primera cita d’una parella. De dimecres a dissabtes a les 22.00 hores i diumenges a les 19 hores, a la Sala Beckett (parada Pere IV – línia T4).
  • De repente, el último verano: Adaptació teatral de l’obra de Tenesse Williams. Divendres a les 20 hores al C. Cívic Josep Maria Trias i Peitx (parada Avinguda de Xile – línies T1, T2 i T3).
  • El cargol Mossi i el cuc: Espectacle de titelles per infants a partir de 3 anys. Divendres a les 18 hores a la Biblioteca Xavier Benguerel (Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4).

A més, us desvelem un secret a veus: la Sala Apolo fa 75 anys i ho celebra amb l’Escena Barcelona, 12 hores de música sense parar i totalment gratuïtes! Dissabte 3 de març a partir de les 12 del matí.

Quina és la vostra pel·lícula o obra de teatre preferida? Deixeu els vostres comentaris!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.