Llum BCN 2018 il·lumina el cap de setmana

Aquest cap de setmana se celebra la setena edició del festival d’il·luminació urbana Llum BCN. Enguany i per primera vegada la performance lumínica s’instal·la al Poblenou, un barri amb passat industrial i que es troba en plena transformació actual, com ara la zona coneguda com a 22@, on l’arquitectura de nova construcció està estretament relacionada amb les noves tecnologies, l’art i el disseny. El festival Llum BCN Poblenou, se celebra en el marc de les Festes de Santa Eulàlia, la festa major d’hivern de Barcelona i compta amb Monique Savoie, fundadora de la Société des Arts Technologiques de Mont-real, com artista convidada.

Durant aquests dies i al llarg dels 4 quilòmetres d’itinerari es poden visitar exposicions i gaudir d’espectacles tant d’artistes reconeguts com d’estudiants de diverses escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura de la ciutat, amb l’objectiu de donar l’oportunitat per a mostrar la capacitat creativa del talent jove de la ciutat.

Així doncs, quan el sol es posa i la ciutat es fa de nit, el Poblenou s’omple de llum i color per fer arribar la seva màgia en tres espais diferenciats: instal·lacions i espectacles, espais transformats i espai familiar.

  • Instal·lacions i espectacles: Més de 20 projeccions i obres per demostrar que tot és possible en aquest món elèctric: des de làmpades gegants, fins a pianos penjats. Obert divendres i dissabte de 19 a 24 hores, diumenge de 19 a 23 hores.
  • Espais transformats: Gairebé una quinzena d’espais modificats per interactuar amb el visitant. Obert divendres i dissabte de 19 a 24 hores, i diumenge de 19 a 23 hores.
  • Espai familiar: Ambient amb jocs i projeccions per a gaudir tota la família. Obert divendres de 19 a 24 hores, dissabte de 12 a 24 hores i diumenge de 12 a 23 hores.

Pots arribar ràpidament des de qualsevol línia de Trambesòs baixant a la parada Glòries per accedir a l’activitat Xiu Xiu, o a la parada La Farinera per visitar les instal·lacions Hexx i Hack the Light UP. Si vens amb la línia T4, també pots baixar a la parada Auditori | Teatre Nacional, on trobaràs l’Espai Familiar, o a la parada Ca l’Aranyó per gaudir de l’espectacle Pla-D.

Per a completar el cap de setmana festiu també obren les seves portes i realitzen activitats de manera gratuïta diversos museus i centres culturals. Accedeix al programa complet des d’aquest enllaç.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.