Posem-li pebrots al càncer!

Avui i demà podem posar el nostre granet de sorra en la lluita contra el càncer gràcies a la campanya Posem-li pebrots al càncer, impulsada per la Federació d’Entitats Contra el Càncer de Catalunya (FECEC), en col·laboració amb els establiments Condis de Catalunya. Així doncs, als supermercats i a la botiga online es podran comprar bosses amb un pebrot vermell i un verd a un preu simbòlic d’1,5 euros.

TRAM participa en aquesta campanya solidària donant difusió a la iniciativa i adquirint una bossa de pebrots per a cada empleat, amb l’objectiu de donar visibilitat i sensibilitzar de la malaltia.

La tecnologia també ajuda en la visibilització de la malaltia, ja que podeu compartir a les xarxes socials les vostres imatges amb els hashtags #pebrotscancer i #sumaT.

Aquesta acció, que està emmarcada en el Dia Mundial contra el Càncer (es commemora el 4 de febrer), té la finalitat de fomentar la solidaritat amb les persones malaltes, destinar els fons recaptats a les entitats de la Federació que treballen per a millorar la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies, i donar a conèixer aquestes tasques de suport i ajuda.

El 2017, en la tercera edició de la campanya, van participar més de 600 voluntaris que van recaptar gairebé 74.500 euros amb més de 49.500 bosses venudes.

Tot i que cada cop la taxa de supervivència de la malaltia augmenta, és imprescindible prevenir la seva aparició reduint els anomenats factors de risc modificables (aquells hàbits que es poden canviar): com reduir el tabac o el consum excessiu d’alcohol, portar una dieta saludable i rica en fruita i verdura, fer activitat física de manera habitual i evitar el sobrepès.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.