Temps d’oci als centres cívics

Acostumem a anar al gimnàs a fer exercici, visitar una exposició d’art a un museu, o gaudir una pel·lícula al cinema. Però de vegades, podem realitzar totes aquestes activitats en un mateix espai situat molt més a prop del que pensem. Són les propostes que s’ofereixen als centres cívics de cada ciutat, que sovint són gratuïtes i sense inscripció prèvia.

Els centres cívics van sorgir de la necessitat de tenir un espai on reunir diferents equipaments socials i educatius, i que estiguessin a l’abast de la ciutadania pel seu desenvolupament personal i passar el seu temps d’oci. Normalment realitzen tallers i cursos trimestrals, però també hi ha altres activitats puntuals com concerts, projeccions, treballs manuals o exposicions gratuïtes per dinamitzar el barri i millorar la participació del veïnat.

A prop de la xarxa del TRAM hi ha diversos centres on passar una agradable estona amb tota la família i que presenten diferents propostes ben interessants per a tothom. Pren nota que això val la pena!

Ruta Trambesòs:

  • Cívic Parc – Sandaru (parada Marina – T4): Concert del grup Alma Afrobeat Ensemble, melodies de jazz i funk amb sonoritat africana. Dissabte 10 de febrer a les 20 h.
  • Cívic Fort Pienc (parada Marina – T4): Projecció gratuïta de la pel·lícula Perdición, de Billy Wilder, en el marc del cicle de cinema de BCNegra 2018. Dijous 1 de febrer a les 19.30 h.
  • Cívic Sant Martí (parada Sant Martí de Provençals – T5 i T6): Exposició fotogràfica sobre l’arquitectura monàstica cistercenca. Cada dia del 5 al 28 de febrer.
  • Cívic Besòs, Sant Adrià del Besòs (parada Alfons el Magnànim – T5 i T6): Concert de la banda de jazz Anita Zengeza. Dimecres 28 de febrer a les 19 h.

Ruta Trambaix:

  • Cívic Can Deu (parada Numància – T1, T2 i T3): Recitals de poesia oberts a la participació de tothom. Dilluns 5 de febrer a les 19.30 h.
  • Cívic Sarrià (parada Numància – T1, T2 i T3): Exposició Cinc pintors diferents. Mostra de pintures realitzades amb diferents tècniques artístiques. Fins al 31 de gener.
  • Cívic Antoni Gaudí, Sant Joan Despí (parada Llevant-Les Planes – T2): Activitat de bookcrossing consistent en portar un llibre al centre cívic i intercanviar-lo per un altre diferent. Cada dia.
  • Cívic Salvador Espriu, Sant Just Desvern (parada Walden – T3): Cicle de concerts de música clàssica. Dijous, del 15 de febrer a l’1 de març, 19 h.
  • Cívic Sant Ildefons, Cornellà de Llobregat (parada El Pedró – T1 i T2): Exposició de talles de fusta, de l’autor Leandro Peñas. Del 7 al 28 de febrer.

Al web de l’Ajuntament trobaràs l’agenda amb altres propostes realitzades a la resta de centres cívics de la ciutat.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *