Al TRAM hi cap tota la família. El gos, també!

Sabies que a Catalunya hi ha més d’un milió d’animals censats i un 30% es troba a Barcelona? Quina animalada! Els gossos i els gats són les bestioles que més conviuen a les llars catalanes (hi ha més de 200.000 quissos censats).

Per la majoria, un animal es considera un membre més de la família i gaudeix de tots els privilegis: gastronomia gourmet, perruqueries, massatges, excursions, sessions fotogràfiques… tots els detalls són pocs pels petits amics que sempre estan amb nosaltres. Ells necessiten la nostra companyia, però nosaltres també la seva.

D’ençà que al transport públic es va facilitar l’accés amb gossos és més fàcil per tothom sortir i realitzar activitats on els animals es trobin integrats. Durant l’estiu (des de Sant Joan fins a la Diada) es permet accedir amb gossos que estiguin registrats i identificats amb xip durant tot el dia sense cap limitació horària, només han de portar morrió i anar lligats amb una corretja no extensible i de menys de 50 cm de llargària. La resta de l’any la restricció horària és pels dies feiners, entre les 7.00 i 9.00 hores i de 17.00 a 19.00 hores.

Així doncs, una de les coses que més agrada fer amb els gossos és sortir a passejar i gaudir a l’aire lliure. Però, per què no sortir i fer altres activitats diferents?

  • Practiquem el doga: Al Parc de la Ciutadella fusionen ioga amb exercici per a gossos, el resultat és una barreja de gimnàstica suau amb tècniques de massatge per a practicar amb la nostra mascota.
  • El canicròs: de les curses amb trineus i el running ha sorgit aquest nou concepte, es tracta de sortir a caminar o córrer amb l’acompanyament de l’animal. Fins i tot s’organitzen trobades per sortir en grup!
  • Sessions de fotos: És una bona oportunitat per ampliar l’àlbum familiar tenint unes fotografies professionals. Molts estudis de fotografia estan especialitzats en aquest servei per a mascotes on realitzen una sessió divertida tant a l’aire lliure com en interiors.
  • Parcs: És el lloc d’esbarjo per excel·lència. Però tant el parc de la Ciutadella com el de Carles I són ideals per sortir amb gossos o altres animals lligats, ja que contemplen més de 2.000 metres quadrats amb zones per a córrer, saltar i relacionar-se amb noves companyies (parada Ciutadella | Vila Olímpica – línia T4). A l’Estació del Nord també hi ha una gran zona d’esbarjo (parada Marina- línia T4).

I què poden fer les persones que no tenen cap animal de companyia? All taller d’animals a la ciutat que es realitza durant el mes de març a la plaça del Nord s’identifica tota la fauna que es pot trobar a la ciutat mentre es realitzen treballs manuals per representar-la. El proper taller és el 10 de març, tota la família estarà encantada! (Inscripció prèvia al web).

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.