Consells per tornar a la rutina!

Avui la Núria s’ha llevat d’hora per anar a classe. Viu a Esplugues i ha agafat el TRAM de les 8.16 h a la parada Can Clota fins a Francesc Macià. Allà prendrà un autobús i en uns minuts arribarà a la plaça Universitat, on tindrà un examen de filologia a la UB. Durant el trajecte ha aprofitat per repassar els apunts. En Quim, en canvi, és de Cornellà i ha pujat al seu tramvia a les 8.02 h. Baixarà a la parada Numància, on treballa a unes oficines. Ha aprofitat el trajecte per llegir unes pàgines de la seva novel·la de ciència-ficció preferida. Tot i que no es coneixen, el destí els ha portat a seure junts al TRAM, ja que tenen més en comú del que sembla: avui tots dos tornen a la seva rutina habitual després de dues setmanes de vacances.

No estan gaire contents de tornar a la monotonia, ja que aquests dies ho han passat d’allò més bé. Trobades amb la família, dinars, sopars, regals i dies de descans… En aquest cas s’han capbussat en la lectura per evitar patir estrès postvacances i pair la realitat de la millor manera possible. Però hi ha moltes altres maneres d’ajudar al nostre cos a acostumar-se a la nova activitat:

  • Reprendre el ritme gradualment: planificar l’agenda a poc a poc és millor que fer-ho de cop.
  • Recuperar l’hàbit d’anar a dormir a la mateixa hora: un cos descansat permet tenir una ment descansada.
  • Realitzar alguna activitat extra: permet tenir la ment ocupada en activitats que ens motiven.

 

Una de les millors maneres d’alliberar-se de l’estrès és fer una sortida el cap de setmana, i si ens acompanya el temps, encara millor!

Us recomanem les següents activitats per fer durant aquest mes de gener:

  • Barcelona sobre patins: Els divendres a les 22.30 h es realitza una ruta gratuïta guiada en patins per Barcelona. Punt de sortida: Centre de la Vila (parada Ciutadella | Vila Olímpica, línia T4).
  • Exposició “Bruumrumm!”: Cada dia de 21.30 h a 23.00 h s’il·lumina la plaça de l’edifici Disseny HUB en un espectacle de llums i sorolls (parada Glòries, línies T4, T5 i T6).
  • Excursió en Trambaix a Collserola: Baixant a la parada Rambla de Sant Just (T3) es pot agafar el sender PR C-164 per visitar, en una excursió de 16 quilòmetres, les bateries aèries de Sant Pere Màrtir i el poblat ibèric de la Penya del Moro.

I vosaltres què feu per reprendre la rutina amb èxit?

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.