Puja al TRAM, et portem als Mercats de Nadal!

De totes les frases del refranyer català la que millor escau és la de Nadal en dilluns, festes a munts, perquè enguany el dia de Nadal serà dilluns i a més tenim moltes activitats lúdiques per gaudir! Fires, mercats, pessebres vivents… són algunes de les propostes programades a Barcelona i l’àrea metropolitana on posseir-se de l’esperit nadalenc i tornar a casa entonant el fum, fum, fum.

Per no indigestar-se de tantes llums, nadales o decoracions us proposem unes activitats ben diferents per poder gaudir de manera gratuïta amb tota la família, des d’avui fins a final d’any. Tot i que a la majoria d’espais podreu arribar amb tranquil·litat i comoditat gràcies a (entre altres coses) la bona climatització del TRAM que tant s’agraeix en dies de fred, us recomanem que aneu ben abrigats, no volem ser responsables d’un refredat!

  • Fira de Santa Llúcia, Barcelona: la fira més antiga de Catalunya on comprar figuretes, complements per al pessebre i arbres de Nadal, entre molts altres objectes. Fins al 23 de desembre.
  • Fira de Nadal de Diagonal – Les Corts: fira d’articles exclusius i artesanals nadalencs, com dolços i galetes. Fins al 23 de desembre (Parada Numància – línies T1, T2 i T3).
  • Fira de Nadal de Badalona: 15 parades on trobar complements decoratius nadalencs. Fins al 22 de desembre.
  • Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat: combinant tradició i modernitat, és una de les fires més populars, es poden trobar des dels articles més clàssics a les innovacions artesanes. Del 6 al 8 de desembre.
  • Mercat de Nadal a Sant Feliu de Llobregat: Artesans i botiguers es reuneixen per oferir objectes i gastronomia relacionada amb les festes. El 17 de desembre (Parada Sant Feliu | Consell Comarcal – línia T3).
  • Fira de Santa Llúcia de Cornellà: Extensa fira d’artesania i productes nadalencs. El 17 de desembre (Parada Cornellà Centre – línies T1 i T2).
  • Caminada de Nadal Solidària: Una caminada per una bona causa: la recollida d’aliments que Càritas realitzarà al punt de sortida. El 17 de desembre (Parada Wellington – línia T4).
  • Fira Infantil de Nadal a Cornellà: A la Fira de Cornellà els més petits de la casa podran gaudir de jocs i activitats pensades només per ells! Del 23 al 31 de desembre.
  • Cursa dels Nassos: L’última cursa de l’any que es fa a Barcelona! El 31 de desembre (Selva de Mar – línia T4).

Durant aquesta setmana podreu aprofitar els dies de festa per viure en primera persona aquestes experiències! El Nadal és a tocar!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.