Barcelona es vesteix de gala: Arriba la Festa de La Mercè!

Cada mes de setembre hi ha una cita imperdible a la ciutat: les festes de La Mercè, i és que per molt diferents que siguin els gustos musicals i culturals sempre hi ha una activitat feta a mida de cadascú. Aquest any no és diferent, Barcelona es converteix en només 4 dies en un gran escenari que concentra una de les millors programacions musicals de l’any.

Música pop, rock, jazz, reggae, mappings, food trucks, museus… les propostes són tantes i tan diverses que el més difícil serà escollir l’activitat preferida. A més a més, tota la programació és gratuïta!

Aquesta és la nostra selecció de propostes:

Divendres, 22 de setembre

22 h: Concert de Cadena 100 amb actuacions de Parellop, Rosana i Gossos (Espai Reina Maria Cristina).

Dissabte, 23 de setembre

21 h: Concert El día de Dial amb Rosa López, Antonio Carmona i Efecto Pasillo, entre altres actuacions (Espai Parc Fòrum – T4 parada Fòrum).

21 h: Concert Europa FM amb actuacions principals de Brian Cross i Pepet i Marieta (Espai Reina Maria Cristina).

21:30 h: Actuació de Manel i a continuació Txarango (Espai Platja del Bogatell).

Diumenge, 24 de setembre

12:00 h: Actuació d’ESMUC amb Teixint terres i Raw Trio (Espai Moll de la fusta).

21.30 h: Concert Los40 POP amb els grups Bipolar, Sidonie, i Leiva (Espai Reina Maria Cristina).

23 h: Concert dels Sopa de Cabra (Espai Platja del Bogatell).

01:45 h: Actuació d’Amparanoia (Espai Parc Fòrum – T4 parada Fòrum).

Dilluns, 25 de setembre

17 h: Sessió Rock en familia amb Fitos y el Fitipaldi, el grup homenatge a Fito & Fitipaldis (Espai Parc de Sant Martí – T5 i T6 parada Sant Martí de Provençals).

22 h: Piromusical, l’espectacle de focs artificials de comiat de les festes (Espai Reina Maria Cristina).

Al Parc de la Ciutadella, en aquesta ocasió, se situaran diverses Food Trucks (divendres nit i de dissabte a dilluns tot el dia), amb propostes gastronòmiques molt saboroses entre les quals destaquem els tasts d’Islàndia i Corea. La jornada s’amenitzarà amb el mapping audiovisual Terra Forma que es projectarà sobre la font del parc els dies 22, 23, i 24 de setembre de 22:00 h a 01:30 h i el dia 25 a les 22:00 h  (T4 parades Wellington i Ciutadella | Vila Olímpica).

Malgrat que les activitats són majoritàriament musicals, també hi ha propostes diferents per aquells que vulguin descansar breument l’oïda. Entre tots els museus que obriran les seves portes gratuïtament el 24 de setembre seleccionem el Museu del Disseny (T4, T5 i T6 parada Glòries), el Museu de la Música (T4 parada Auditori | Teatre Nacional), el Museu Picasso (a minuts a peu de la parada T4 Wellington), i el Caixaforum, que exposa temporalment fins a final d’any una de les millors mostres de l’artista pop Andy Warhol.

Per les festes de La Mercè no s’hi val adormir-se!

Consulteu la programació sencera al web de La Mercè.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.