Tornem a folrar llibres!

Quan arriba el mes de setembre hi ha dues coses que ens venen al cap: que s’acaba el bon temps i que es retorna a l’escola. Són dies de nervis perquè es comença un nou curs, vénen companys nous a l’aula o fins i tot es canvia d’escola, l’estrès augmenta i comença a haver-hi més trànsit a la ciutat. Una bona idea és, si la ruta ho permet, anar a l’escola en TRAM, ja que el viatge és més tranquil, còmode i ecològic.

Aquests dies aprofitem per comprar a contrarellotge els últims materials que necessiten els infants, una motxilla, llapis de colors, els beneïts llibres, educatius i necessaris, però que ens donen tants mals de cap a l’hora de fer la seva compra i folrar-los. De fet, potser això últim és el que més ens espanta, any rere any, llibre rere llibre, hem de folrar si no volem que a mitjans de curs el llibre tregui una bandera blanca en senyal de treva. A primera vista sembla que folrar és molt senzill, però hem de tenir molta paciència per acabar la plastificació llisa i sense bombolles.

El procés té el seu truc, per aquells que encara no els heu folrat us mostrem en un tutorial com aconseguir un plastificat excel·lent en només 1 minut!

Necessitarem els següents materials:

  • Paper adhesiu
  • Tisores
  • Drap
  • Llibres

 

Prendrem la mida del llibre i deixarem 3 quadradets del paper de marge, el doblegarem per marcar la vora, i un cop desenganxem el paper fem coincidir aquest marge amb la vora del llibre, d’aquesta manera ens assegurem que la plastificació no es mou i totes les vores tenen la mateixa mida. A continuació, amb molta cura, seguim desenganxant el paper mentre passem el drap per allisar la superfície. Finalment tallem les cantonades del plàstic i repassem tota la superfície amb el drap per evitar l’aparició de bombolles d’aire i finalitzar el folrat. Ja ho tenim!

Aquest curs tots els llibres quedaran perfectes!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.