Novetats de la temporada teatral 2017-2018

Ser o no ser, aquest és el dilema. Segur que et sona aquesta frase, una de les més reconegudes de la literatura universal, la tragèdia escrita per William Shakespeare: Hamlet. També és una de les obres més representades mundialment, i fins i tot, el 1970 es va adaptar per representar televisivament al programa Estudio 1 de TVE.

El Hamlet dirigit pel Pau Carrió, ha estat una de les funcions estrella de l’última temporada, tot i que si casualment viatges a Londres al mes de març, encara podràs veure l’obra representada per la Royal Shakespeare Company.

Ara però, ens podem centrar en les noves funcions que vindran, les programades per la temporada 2017-2018:

Al Teatre Nacional de Catalunya (línia T4 Auditori | Teatre Nacional o línies T4, T5 i T6 Glòries) es representaran un total de vint-i-quatre obres, inaugurant la temporada Kreatur, a partir del 28 de setembre i dirigida per Sasha Waltz, i tancant-la Falsestuff, de Nao Albet i Marcel Borràs, a partir del 28 de juny. De la programació extensa que proposa el TNC, les imprescindibles de la temporada són els clàssics de Frankenstein de Mary Shelley, dirigida per Carme Portaceli i representada pels actors Joel Joan i Àngel Llàcer, i El perro del hortelano (obra en castellà) de Lope de Vega i dirigida per Helena Pimenta. Val la pena veure també altres obres excepcionals de la literatura com La importància de ser Frank, de l’escriptor Oscar Wilde (sala petita del teatre), Desig sota els oms, d’Eugene O’Neill i representada per moltes cares reconegudes de la televisió i teatre catalans, i el drama Sol solet de l’etern Àngel Guimerà. El públic familiar també té cabuda al teatre amb els espectacles My baby is a queen, Screen man, Viatge al centre de la terra i Ni cap ni Peus.

La cartellera de teatre a la província de Barcelona, és tan extensa que és impossible anomenar-la tota, i encara que qualsevol obra té el seu encant, hem seleccionat diverses propostes d’altres teatres per satisfer totes les opcions:

  • Barbes de balena. Del 19 de setembre a l’1 d’octubre de 2017 al Teatre Maldà. Comèdia sobre l’evolució (o no) del paper femení a la societat.
  • Paradise. De l’11 d’octubre al 5 de novembre de 2017 al Teatre Poliorama. La recerca del paradís mitjançant històries per riure i plorar.
  • Rhümia. Del 21 de desembre de 2017 al 14 de gener de 2018 al Teatre Lliure de Gràcia. Espectacle de teatre clown amb música, jocs de paraules i molt d’humor per a tota la família.
  • Priscilla Reina del desierto. De l’1 al 4 de febrer de 2018 al Teatre-Auditori Sant Cugat. Musical basat en aquesta pel·lícula guanyadora d’un Oscar.
  • Cirque du soleil: Totem. Del 24 de març al 15 d’abril de 2018 al costat de l’Estadi Municipal d’Hospitalet de Llobregat. Nou espectacle de la companyia de circ més famosa del món.
  • Art. Del 18 d’abril al 27 de maig de 2018 al Teatre Goya. Comèdia que desgavella el concepte d’art amb les relacions d’amistat masculina a través de l’humor.
  • Els músics de Bremen: petit liceu. Del 5 al 6 de maig de 2018 al Gran Teatre del Liceu. Espectacle de dansa amb titelles sobre el conte infantil dels germans Grimm.

Us recomanem que adquiriu les entrades amb antelació, ja que a causa de l’èxit d’algunes obres les places són limitades i s’esgoten ràpidament, i tant si aneu a veure una de les obres proposades com si és una altra, comenteu-nos què us ha semblat!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.