Estiu en remull! Les millors piscines per anar amb el TRAM

Com potser ja saps, un dels avantatges que té la costa de Barcelona és la seva extensa platja, i a més, el seu accés és facilíssim amb el TRAM i altres transports públics. Ara bé, prendre el sol i banyar-se en el mar pot tenir certs inconvenients com poden ser embrutar-nos massa amb la sorra, visitar la platja en un dia molt massificat de turistes i locals, o de vegades trobem que l’aigua està molt remoguda i fins i tot, en dies de mala maror, per la nostra seguretat ens poden prohibir el bany.

Si ets d’aquestes persones que no concep un estiu sense refrescar-se a l’aigua, tenim una bona notícia per tu: el TRAM també et porta a les piscines! Aigua dolça, no hi ha sorra, prendre el sol a una gandula o descansar sota el para-sol… se t’acuden unes vacances d’estiu més ideals? Aquestes són les piscines que t’esperen:

  • CEM Parc de la Ciutadella (línia T4 Ciutadella | Vila Olímpica): Per remullar-se en aquesta piscina s’ha de pujar a la terrassa del centre. La ubicació al costat d’una de les entrades al Parc de la Ciutadella fan l’indret molt tranquil i relaxant.

  • Centre Esportiu Municipal Bac de Roda (línies T5 i T6 Espronceda): La piscina d’aquest centre és força àmplia i té molt espai per perdre el sol en una gandula, és ideal per passar-hi el dia descansant.

  • Zona de banys del Fòrum (línia T4 El Maresme): No és del tot una piscina, però tampoc es considera platja, d’aquí el nom de zona de banys. Es tracta d’un espai d’aigua salada creat al mar i separat per una base de ciment. Compta amb una àrea per a persones amb discapacitat.

  • Parc Esportiu Llobregat a Cornellà (línies T1 i T2 Les Aigües o Cornellà Centre): Per arribar a aquesta piscina s’ha de caminar uns 12 minuts des de la parada de TRAM, però l’excursió valdrà la pena. Aquesta piscina ovalada és enorme i està rodejada de gespa, a més, per si la piscina us sembla petita, des d’un extrem es pot arribar nedant a una altra piscina coberta, ambdues connectades per l’aigua.

  • Piscina Fontsanta a Sant Joan Despí (línia T2 Centre Miquel Martí i Pol): El més semblant al paradís caribenc és aquesta piscina, té zona de gespa amb para-sols i una zona de pícnic amb taules i bancs.

Has anat ja a alguna piscina? Quina és la teva piscina preferida? Explica’ns-ho als comentaris d’aquest article i/o recomana’ns una altra!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.