A vista d’ocell: Setmana de les terrasses d’hotels 2017

Amb l’arribada del bon temps les opcions d’oci van en augment, els dies s’allarguen, enfosqueix més tard, sembla que el dia tingui més hores, oi? I ens agrada aprofitar-ho per gaudir del bon ambient que s’hi respira a la ciutat en aquesta època de l’any.

La Setmana de les Terrasses dels Hotels arriba un any més per complaure els nostres desitjos. Fins al diumenge l’11 de juny es pot pujar fins a les terrasses dels hotels més top de Barcelona i gaudir de les diferents activitats gratuïtes que ofereixen.

Durant la setmana d’obertura, les terrasses dels 73 hotels participants es converteixen en escenaris de concerts, cinemes, espectacles, i molt ben acompanyats d’una gran oferta en maridatge i gastronomia. A més, la varietat satisfà a grans i petits perquè també hi ha contemplades diferents activitats per a famílies, com un concurs de disfresses aquàtiques a l’hotel NH Collection Pódium el dissabte, o el taller d’autoretrats al Sercotel Ámister Art Hotel el diumenge.

Respecte a les activitats nocturnes les opcions són quasi infinites! Des d’un tribut a George Michael al Negresco Princess o una sessió de natació sincronitzada a l’hotel OHLA Barcelona el divendres, passant per un concert de piano a l’Hotel Casa del Sol o un cicle de cinema de Mae West a l’hotel Vincci Mae el dissabte, fins a una sessió de monòlegs a l’hotel Jazz el diumenge. Aquest cap de setmana està prohibit avorrir-se!

Els usuaris que utilitzen el TRAM com a mitjà de transport habitual també tenen opcions a la seva mida, ja que amb la ruta del Trambesòs es pot arribar a l’Hotel Arts i el Pullman Barcelona Skipper (parada Ciutadella – Vila Olímpica), l’hotel H10 Marina Barcelona (parada Marina), l’Hotel Diagonal Barcelona i Novotel Barcelona City (parades Ca l’Aranyó o La Farinera), l’hotel Meliá Barcelona Sky (parada Pere IV), i quatre hotels més a la parada El Maresme (Hilton Diagonal Mar Barcelona, AC Hotel Barcelona Forum, Barcelona Princess i Hotel SB Diagonal Zero Barcelona). A la ruta del Trambaix participa l’hotel Vincci Mae (parada Francesc Macià), l’hotel Hilton Barcelona (parada Numància), i l’hotel Fairmont Rey Juan Carlos I (parada Zona Universitària). Es pot consultar la programació sencera al web de l’esdeveniment: Mesqhotels.

I si preferiu passar un cap de setmana més tranquil i relaxat, tampoc hi ha excusa, ja que a l’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona el diumenge s’ha programat una activitat de Tai Chi, o bé, una altra proposta totalment diferent és tastar la gastronomia típica alemanya a la terrassa Biergarten de l’hotel Princesa Sofía. Hi ha tantes opcions que gairebé no podem quedar-nos amb només una, vosaltres quina trieu?

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.