Ja està aquí el Primavera Sound!

Van Morrison, Grace Jones, Arcade Fire, Bon Iver, The XX, Aphex Twin, Slayer, Solange o Jamie XX són les estrelles del cartell d’aquesta 17a edició, i alguns dels artistes més esperats en un dels festivals més importants a escala internacional, i que des de l’any 2001 és referent de la música indie i electrònica (entre altres estils) a Barcelona. Fins al diumenge 4 de juny es podrà gaudir al voltant d’uns dos-cents artistes que actuaran dins del recinte Parc del Fòrum, en el gran esdeveniment anual que dóna el tret de sortida a la temporada de festivals musicals.

El Primavera Sound -que va esgotar els abonaments al cap de poques setmanes d’estar a la venda- compta amb el següent cartell d’artistes de prestigi internacional:

  • Solange – l’artista d’R&B actua el dijous 1 de juny a les 21:20h (Espai Mango)
  • Bon Iver – dijous 1 de juny a les 22:20h (Espai Heineken)
  • Slayer – els mestres del metall extrem actuaran el dijous 1 de juny a les 00:00h (Espai Mango)
  • Aphex Twin – l’as de l’electrònica actuarà el dijous 1 de juny a les 01:20h (Espai Heineken)
  • The XX – divendres 2 de juny a les 23:10h (Espai Heineken)
  • Jamie XX – divendres 2 de juny a les 02:00h (Espai Heineken)
  • Van Morrison – dissabte 3 de juny a les 19:45h (Espai Heineken)
  • Grace Jones – dissabte 3 de juny a les 22:35h (Espai Heineken)
  • Arcade Fire – dissabte 3 de juny a les 00:00h (Espai Mango)

L’any 2016 l’assistència va ser de més de 200.000 assistents, xifra que aquest any s’espera augmentar. Per afavorir una afluència contínua la línia T4 del TRAM donarà servei ininterromput des de dijous fins diumenge.

Durant tot el mes de maig i primer cap de setmana de juny, el festival ha programat diverses activitats gratuïtes, per totes aquelles persones que gaudeixen de la bona música i volen endur-se’n a la memòria un trosset de festival. Així doncs, al Primavera al Raval, i des del dimecres 31 al diumenge 4, s’han programat concerts durant tot el dia al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) com The Make-Up (soul-punk), Alexandra Savior (pop), Nikki Lane (country) o LVL UP (indie rock), entre d’altres. Tota una aposta musical per gaudir del Primavera al Raval! Consulta la programació sencera al web.

Enguany podràs assistir al festival amb total tranquil·litat, ja que en sortir t’hi estarem esperant per portar-te a casa, recorda que la línia T4 donarà servei durant tota la nit, ininterrompudament, de dijous a diumenge.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.