El TRAM i l’ESMUC et conviden a un concert de música gòspel al Parc del Besòs

El dimecres dia 24 de maig a les 19.30 hores, tindrà lloc el concert obert al públic i gratuït de música gòspel al Parc del Besòs. Un total de 45 músics sota la direcció del professor Didier Likeng, realitzaran aquest concert musical d’origen religiós originat al començament del segle XX als EUA. Aquest concert és l’exercici de final de curs de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). La parada de TRAM més propera a l’activitat és Parc del Besòs (T5 i T6).

Didier Likeng (Yaundé, Camerun), és cantant, compositor, arranjador, productor artístic, a més de director de corals, actuant durant la seva carrera artística a més de 3.500 concerts. Té una àmplia experiència en corals i als escenaris, ja que des dels 11 anys va mostrar interès pels “cants espirituals” i el gòspel formant part de la coral de la seva església. Dos anys després ja dirigia diferents corals. Residint a Bèlgica va crear “The Marvellous Gospel Singers”, i actualment és professor de Cor Gòspel, al departament de Jazz i Música Moderna de l’Escola Superior de Música de Catalunya, a Barcelona.

Aquest concert és una activitat de promoció de la música i la cultura que realitzen conjuntament el TRAM i l’ESMUC, en col·laboració amb el Consorci del Barri de la Mina en la seva 26a Setmana Cultural de la Mina. El 2013 es va iniciar un acord de col·laboració entre el TRAM i l’ESMUC per promoure en l’àmbit de la música als estudiants i graduats de l’Escola, i al mateix temps realitzar activitats que assoleixin els objectius de responsabilitat social del TRAM. Una de les primeres activitats que van realitzar els estudiants de composició musical va ser la creació d’una música corporativa.

T’hi esperem!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.