Darrere del teu viatge, hi ha moltes persones que el fan possible!

Aquest és el lema de la nova campanya que TRAM i ATM, l’Autoritat del Transport Metropolità posa avui en funcionament, per visibilitzar la feina del personal del tramvia. Encara que la figura del conductor és la que normalment tenim més present en els nostres viatges a la feina, a casa, l’escola o altres destins, també formen part de la plantilla del TRAM enginyers, personal de seguretat, manteniment, neteja, controladors, inspectors, atenció al client i administració. Són molts i diferents els perfils que no veiem en el nostre dia a dia, però tots ells sempre hi són per fer el nostre viatge agradable i que arribem sans i estalvis (i a temps!) al nostre destí.

En aquesta campanya es dramatitzen diferents situacions quotidianes on la intervenció del personal del TRAM és clau pel benestar del viatger. En total, 11 empleats en representació del conjunt de les 338 persones que hi treballen al TRAM han estat els protagonistes de la campanya. L’actriu Carme Elies posa veu al vídeo que podeu veure sota aquestes línies, i en David Ruano ha estat l’encarregat de la direcció artística.

La iniciativa respon a la percepció obtinguda a l’enquesta de satisfacció que anualment realitza TRAM entre els seus usuaris, que tot i atorgar una nota mitjana alta en relació a la satisfacció (7,5 sobre 10), la majoria d’ells no adverteixen la feina que tota la plantilla realitza perquè tot estigui correcte i ben a punt per portar els usuaris al seu destí.

A partir d’ara quan utilitzis el tramvia per fer el teu viatge habitual, sabràs que darrere hi ha moltes persones que el fan possible.

També pots veure el Making of de l’espot:

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.