TRAM directe a Sevilla (i olé)

‘Rebujito’, ‘pescaíto’, flamenc i una gran dosi d’alegria, són els ingredients distintius d’aquesta festa de llum i colors, que se celebra des de fa 12 anys al Fòrum i que enguany ha arribat a la seva 46a edició. El primer cap de setmana del 2016 la Fira va rebre més de 170.000 persones, i aquest any ja s’espera superar el milió de visitants.

Fins al 7 de maig TRAM ens transporta des de Glòries o Sant Adrià fins al cor de la capital andalusa. Per fomentar l’afluència i afavorir l’accés en transport públic, s’ha millorat la freqüència de pas de la línia T4 divendres i dissabte entre les 21h i les 24h (freqüència de 10 minuts). Així doncs, per arribar a la Fira d’Abril haurem d’agafar el TRAM a qualsevol de les estacions de la T4 (Glòries-Sant Adrià) i baixar a la parada Fòrum.

Què trobem a la Fira d’Abril?

La inauguració oficial amb l’encesa del pòrtic principal va ser el passat divendres 28 d’abril a les 21 hores. A l’esdeveniment trobem més de 70 casetes d’entrada lliure i gratuïta on podem degustar uns refrescants ‘rebujitos’ així com plats típics de la cuina andalusa. En el terreny musical Radiolé celebrarà una gala el 4 de maig, i a la carpa de la Casa de la Cultura es programaran pel cap de setmana diverses actuacions com jazz, rumba i gospel. No hi falten, per descomptat, les atraccions de fira per a petits i grans.

En aquesta edició s’ha apostat per primera vegada per la sostenibilitat del medi ambient, ja que tota la vaixella utilitzada serà de plàstic reutilitzable.

Informació pràctica:

  • Fins al 7 de maig balla i degusta la Fira d’Abril al parc del Fòrum.
  • Millorem les freqüències de pas de la T4, entre les 21h i les 24h (divendres i dissabte) la freqüència serà de 10 minuts.

Fins al 7 de maig (consultar horaris a Guia BCN)

Estació: Fòrum (Línia T4)

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.