Vés a la moda i intercanvia!

No us passa que quan obriu l’armari a final de temporada ja no sabeu què posar-vos? Comença a canviar el temps, però encara no hem fet el canvi d’armari, dubtem, i de sobte recordem el refranyer que recitaven les àvies: “Fins a setanta d’abril no et llevis el fil”! Millor esperar, ens diem…

Però és possible que aquella peça que quatre mesos abans ens vam comprar amb tota la il·lusió, i que encara està en bon estat, ens tingui ara molt avorrides, els colors foscos, la llana, les modes, la necessitat de veure’ns diferents, fan que el nostre armari demani a crits alguns canvis.

Potser ens ha passat pel cap convocar les amigues de confiança i fer amb elles un mercat improvisat a casa per bescanviar roba. Són grans idees, però desgraciadament per un motiu o un altre sovint queden en un calaix.

Aquesta gran idea, ja no quedarà a les fosques, des d’ara fins al 28 de maig, a Barcelona torna l’edició de primavera de “Renova la teva roba”, una iniciativa que promou el consum responsable i la disminució de residus amb l’intercanvi de roba com a eina d’educació per a la sostenibilitat.

Cal que ens dirigim a un dels 19 punts d’intercanvi ubicats en espais d’entitats de Barcelona, amb un màxim de 10 peces com jerseis, camises, jaquetes, faldilles o pantalons, i dues peces d’abric (compte! Ha d’estar tot en perfecte estat) i ens donaran punts per tal de bescanviar-los per les peces de robar que més ens agradin.

A banda de l’intercanvi, aquesta iniciativa que promouen diverses entitats i associacions amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, inclou tallers i activitats al voltant del món de la moda, el reciclatge i la creativitat.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.