Viu Sant Jordi al TRAM!

Un cavaller llegendari anomenat Jordi va salvar la princesa d’un drac mortífer que espantava tots els habitants de la vila. En un acte de valentia, Jordi va desafiar el drac i en un moment de descuit va clavar-li una llança al cor, ferint-lo de mort. De la sang que brollava de la ferida va créixer un roser de boniques roses vermelles. Amb emoció i ulls enamorats, Jordi va lliurar a la princesa una rosa en senyal del seu amor, i ella, el va correspondre amb un bes i un llibre que l’havia acompanyat en aquells moments tan terribles.

Aquest conte, amb més o menys rigor, és el que molts tenen al cap quan pensen en Sant Jordi. Però què passaria si els fets passessin avui, l’any 2017? Podria ser així:

Un mosso d’esquadra, anomenat Jordi, expert en delictes a les xarxes socials, rep una trucada de la Mireia, una jove de 13 anys que està rebent missatges insultants i intimidatoris per part d’un usuari que s’ha fet passar per un noi de la seva edat. La Mireia està molt nerviosa i li diu que l’amic virtual” l’ha amenaçat de fer-li la vida impossible, a ella i la seva família, si no queda amb ell aquella mateixa tarda. El Jordi no s’ho pensa ni un moment, es fa passar per la Mireia i arriba a la cita sense ser el convidat. L’assetjador és detingut i la Mireia aprèn del Jordi quins són alguns dels dracs del segle XXI.

Sigueu o no actius a les xarxes socials, estigueu o no enamorats, visqueu o no una vida de llegenda, penseu o no en dracs, en herois i en princeses, el 23 d’abril és un dia especial per a tots els catalans, i per això TRAM vol participar d’aquesta festa tan nostra amb el cavaller Sant Jordi, la princesa i el Drac, que estaran a les parades de Francesc Macià del Trambaix el matí de diumenge i a Ca l’Aranyó de Trambesós, a la tarda.

Viu Sant Jordi al TRAM!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.