Comença La TRAMa!

Aquesta setmana ja es respira l’olor dels llibres. Hi ha una excitació especial a l’ambient. Totes les editorials escalfen motors, els escriptors es preparen per signar els seus llibres, els amants se somriuen i els meteoròlegs prediuen que diumenge ha de lluir el sol…

En un context tan adient, TRAM i l’ATM convoquen per quart any consecutiu el concurs de relats col·lectius en línia La TRAMa, gestionat per Quatre Ratlles.
Aquells usuaris del tramvia que sentin la necessitat d’escriure, els qui vulguin viure una experiència literària d’alt nivell, tinguin més de 18 anys, i estiguin disponibles per participar en línia, es poden inscriure al concurs, i escollir un dels relats, a partir del 24 d’abril al web de TRAM (www.tram.cat).

A partir del 5 de maig i durant quatre setmanes, 150 persones participaran en el concurs, organitzades en 15 equips de 10 coautors. Han d’escriure 15 relats amb un sistema de torns automàtic en què cada participant escriurà un mínim de dos fragments de quatre ratlles cadascun, i estaran capitanejats per un escriptor professional.

L’inici dels relats, com cada any, l’escriuran cinc escriptors de renom, enguany Maite Carranza, David Cirici, Anna Manso, Care Santos i Jordi Sierra i Fabra són els autors que trencaran el gel, amb títols tan suggeridors com “El conductor fantasma”, “L’Alex no és qui sembla”, “Que traballi ta mare”, “Més rails que vols d’ocell” o “Triple mortal”, entre altres.

L’únic requisit de l’argument del relat és que d’una manera o altra el tramvia hi aparegui com un element més de la narració.
I aquí comença el repte: Serà un text ben cohesionat? Es compliran els torns? Serà original, correcte en termes lingüístics i tindrà bons recursos literaris? Tot això és el que valorarà el jurat de La TRAMa per decidir quin és el relat que obté el primer premi. Els 10 coautors guanyadors d’aquesta edició obtindran una targeta T-Trimestre per a la Zona 1, valorada en 142 euros, la inscripció al curs presencial “Imagina i escriu”, ofert per El Laboratori de Lletres, una llibreta d’exercicis i un 25% de descompte en qualsevol dels cursos presencials o virtuals del 2017.

Des d’aquí us animem que gaudiu d’aquesta festa i demostreu les vostres capacitats literàries. Tothom que hi participi i escrigui un mínim d’un fragment vàlid, rebrà una targeta T-10 i l’oferta d’un 20% de descompte en qualsevol dels cursos presencials o virtuals programats pel Laboratori de Lletres durant aquest any.

Animeu-vos i participeu en La TRAMa 2017!

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.