Queda’t a casa i fes ruta amb el TRAM!

Aquest cap de setmana ens quedem a casa. Aquesta frase, que de ben segur tots hem dit moltes vegades, no té per què ser sinònim d’avorriment. Pot expressar-se amb un signe d’exclamació, i convertir-se en tota una aventura personal i familiar.
Aquest cap de setmana et proposem quedar-te a casa, i fer ruta amb el TRAM pel Baix Llobregat. Hi ha molta oferta cultural, gastronòmica i turística ben a prop, i sovint no tenim el temps de descobrir-la.

Segur que has pujat al tramvia moltes vegades i has passat per la parada Ignasi Iglésias de Cornellà de Llobregat capficat en tot allò que et preocupa, potser ja ha arribat el moment que et facis un regal, gaudeix del trajecte, i passeja pel Parc de Can Mercader, mira els seus plataners, puja al trenet amb els teus fills, entra al Museu de les Matemàtiques de Catalunya, observa alguns dels objectes dels aristòcrates del segle passat al Museu Palau Verdaguer i compra productes de km0 al Mercat de Pagès.

Aprofita el cap de setmana, i visita l’obra modernista de Jujol a Sant Joan Despí, l’antiga fàbrica de ceràmica “La Rajoleta” a Esplugues de Llobregat, el Museu Agbar de les Aigües a Cornellà de Llobregat, l’edifici Walden a Sant Just Desvern o el Palau Falguera a Sant Feliu de Llobregat, són algunes de les visites que proposen TRAM i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Et convidem que entris al web www.rutadeltram.cat on podràs veure totes les propostes de ruta pel Baix Llobregat, i podràs obtenir descomptes i preus reduïts en museus, activitats i restaurants de la zona.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.