nous horaris trambaix

TRAM s’adapta a tu!

Els viatgers de les línies T1, T2 i T3 hauran d’esperar menys temps a les estacions a partir d’avui, 1 de febrer. La freqüència de tramvies a les hores punta de tarda s’igualarà a la del matí en aquestes línies de la xarxa de Trambaix i passarà de 5 a 4 minuts.

Els estudis realitzats per TRAM mostren que l’ús del tramvia de 17 a 20 hores s’ha anat incrementant en els darrers tres anys, i que tant els divendres com el mes d’agost hi ha un descens substancial de viatgers, en concret menys de la meitat respecte a un mes laboral o escolar i uns 20.000 menys que el juliol o el setembre.

Per això, hi haurà 4 tramvies més per oferir un millor servei als viatgers que es moguin en tramvia de dilluns a dijous de 17 a 20 de la tarda, i el mes d’agost s’eliminarà el servei de la línia T1, i quedarà cobert per la línia T2.

Aquesta mesura ha estat aprovada l’Autoritat del Transport Metropolità, i no comporta cap canvi econòmic per a l’usuari ni per a la companyia, ja que simplement s’optimitzen els recursos existents a la realitat de la demanda del TRAM. A més, el nou horari de tardes del Trambaix farà que més conductors puguin conciliar millor treball i família.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.