TRAM amb la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2017”

Els diagnòstics de càncer s’han incrementat en un 15% en els últims tres anys, i els casos nous en un any a Espanya l’any 2015 es van elevar a 247.771. Aquestes són dades extretes de l’informe “Las cifras del cáncer en España”, fet públic ahir per la Societat Espanyola d’Oncologia Mèdica (SEOM). Segons el seu president, Miguel Martín, un de cada dos homes i una de cada tres dones al nostre país, tindrà un càncer al llarg de la seva vida però d’aquests, més de la meitat s’acabaran curant.

Amb aquestes dades a la mà, pren més rellevància la necessitat de conscienciació que tenim com a societat i com a individus, perquè aquesta malaltia es pugui combatre amb eficàcia, i perquè s’incrementin els recursos destinats a la investigació, per a aconseguir més curació i també per treballar millor en la seva prevenció.

Una de les accions solidàries que es posa de nou en marxa amb motiu del “Dia Mundial contra el Càncer” és la campanya “Posem-li pebrots al càncer 2017”, impulsada per la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC), i que compta amb el suport del TRAM.

Avui i demà, 3 i 4 de febrer tothom podrà col·laborar amb les persones que pateixen la malaltia i les seves famílies, acostant-se a un dels 400 establiments Condis o al súper virtual “Condisline.com” i comprant una bossa amb dos pebrots, un de verd i un de vermell, pel preu simbòlic d’1,5 euros.

TRAM ha col·laborat amb la FECEC des de l’any 2013 donant suport a diferents campanyes dutes a terme per aquesta entitat i l’any 2015 van signar un conveni de col·laboració per divulgar campanyes informatives de prevenció del càncer, mitjançant els suports del tramvia- com les pantalles interiors, el web i els canals de Facebook i Twiter.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.