Nou rècord de viatgers

Us imagineu que tota la població de Catalunya, fes quatre viatges amb el tramvia de Barcelona al llarg d’un any? Doncs això és el que ha passat al TRAM.

El 2016, un total de 26,8 milions de persones van triar el tramvia per traslladar-se per la ciutat, i això suposa un increment del 5,5% respecte a l’any anterior.

Els ciutadans aposten clarament per la utilització del transport públic per moure’s el dia a dia, i la tendència és que continuï així, perquè des del passat octubre la xifra de viatgers en dia feiner no ha baixat dels 100.000. De fet, l’evolució ha estat quasi sempre positiva des que el TRAM es va posar en funcionament el 2004, només hi va haver un estancament els anys 2010 i 2012, i dels 7,5 milions de viatgers d’aquell primer any, el tramvia ha tingut més de 277 milions de viatgers després de 13 anys de funcionament.

Trambaix, amb tres línies (T1, T2 i T3) i 29 parades és la xarxa més utilitzada, amb 17,7 milions de viatgers l’any passat, i un total de 190 milions en 13 anys. I Trambesòs, que també té tres línies (T4, T5 i T6) i dues parades menys, ha transportat 9,1 milions de persones el 2016 i més de 87 milions des del 2004.

Share
  1. 7 de febrer de 2017 at 11:24

    Sou els millors. I si fessim canvis a la T2 i T6, el pas per Laureà Miró, i l’enllaç de xarxes Trambaix – Trambesòs, encara seríem mooooolts més!

    Ajudeu-nos a aconseguir-ho, feu-vos socis de la PTP
    http://www.transportpublic.org/actua

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.