Com vèncer el Dilluns Trist

Avui 16 de gener de 2017 és Blue Monday, el tercer dilluns del mes de gener, en què conflueixen diversos factors que el fan un dia especial, segons alguns un dia depriment, un dia batejat com a Dilluns Trist… Les condicions climàtiques adverses, lligades a la costa de gener i el sentiment que els propòsits de l’any nou seran difícil d’acomplir, poden fer que provoqui una baixada en el nostre estat d’ànim, i creiem estar desmotivats davant el que vingui durant l’any.

Però això, l’estat d’ànim negatiu es pot combatre, i per això proposem algunes mesures per fer-ho: fes un cafè amb un amic, deixa’t anar el cabell, posa’t un barret, escriu en un paper tot allò que et fa feliç, menja sa, somriu a un desconegut, mira el cel, i per descomptat, evita embussos i pol·lució, i fes servir el transport públic.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.