Els tramvies ens posem “guapos”

Els tramvies de les línies T4, T5 i T6 (de Trambesòs) passaran per maquillatge aquest 2017, com ja ho van fer els de les línies T1, T2 i T3 (Trambaix) a finals de l’any passat. Les tasques de millora previstes consisteixen a netejar a fons la zona de seients de les sales de viatgers i també les cabines de conducció.

Per això es desmuntaran els seients i es retapissaran, es netejarà tot a fons, i es repintaran totes les peces que amb el pas dels anys s’han anat degradant. S’aprofitarà per tapissar de color verd els seients reservats per a persones amb mobilitat reduïda i per aplicar un producte antilliscant al terra dels tramvies.

L’exterior dels tramvies també millorarà amb la recuperació i repintat de les peces de la carrosseria que s’han malmès amb els anys.

La primera unitat del Trambesòs ja es troba a la carpa de pintura des de dilluns i en dues setmanes ja estarà llesta. A partir de llavors hi seguiran la resta d’unitats del Trambesòs.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.