TRAM comença l’any a bon ritme!

Al llarg d’aquest 2017 que tot just comença, TRAM i la Fundació per a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), treballaran junts per apropar la música als usuaris del TRAM. Durant el primer semestre de l’any, en una data i lloc que s’anunciarà més endavant, realitzaran un concert amb músics i instruments de l’ESMUC per a aquells barris per on circula el TRAM.

D’aquesta manera, TRAM continua amb la seva activitat de responsabilitat social, acostant-se a les associacions i entitats dels barris i potenciant la formació de nous talents musicals. A més, l’ESMUC proporcionarà aules i espais per al desenvolupament d’altres activitats culturals de TRAM.

Per rubricar aquesta col·laboració, aquest 9 de gener s’ha signat un conveni per a la promoció de l’ensenyament, de la música i la cultura. La signatura de l’acord protagonitzada pel director general de l’empresa Tramvia Metropolità, Humberto López, i el director general de la Fundació per a l’Escola Superior de Música de Catalunya, Josep Borràs, ha tingut lloc a les instal·lacions de l’ESMUC.

Enguany l’ESMUC celebra els 15 anys d’escola i per aquest motiu, TRAM difondrà entre els seus usuaris, amb preus i condicions molt avantatjoses, les activitats dels Grans Conjunts de l’ESMUC, amb actuacions fins al 31 de juliol de 2017.

Aquesta no és la primera col·laboració entre les dues entitats, de fet, des de fa 3 anys TRAM i l’ESMUC han anat col·laborant continuadament i una de les activitats conjuntes de més ressò va ser l’actuació d’un grup de TubaChristmas al costat de la parada de Glòries. Aquest concert es va transformar en un vídeo amb el que TRAM va felicitar el Nadal l’any 2015.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.