TRAM col·labora amb Sant Joan de Déu en favor de les persones sense llar

A mesura que s’acosta el Nadal afloren les iniciatives solidàries destinades als més desfavorits o als qui no tenen la sort de celebrar en companyia aquestes dates. Són moltes les entitats del Tercer Sector que impulsen programes d’acollida i d’aliments amb l’objectiu de reduir les desigualtats existents en la societat.

Un any més, TRAM no deixa passar l’oportunitat de solidaritzar-se amb aquest tipus d’iniciatives tot reforçant el seu compromís amb la societat i els col·lectius més vulnerables. Aquest any la iniciativa amb la qual col·labora TRAM va destinada a les persones en situació de sense llar, un dels col·lectius més castigats i amb més problemes d’inserció social, ja que es tracta de persones que ho han perdut pràcticament tot.

Sant Joan de Déu fa anys que desenvolupa programes socials perquè aquestes persones puguin recuperar la seva autonomia i la seva dignitat. Per això, no només cobreixen les seves necessitats bàsiques a través dels albergs i els pisos d’inclusió, sinó que també les acompanyen en el seu procés de reinserció sociolaboral i les ajuden a potenciar les habilitats personals i l’autoestima. “La generositat de les persones, empreses i entitats compromeses amb aquells que viuen una situació vulnerable ens permet que puguem dur a terme diferents programes per millorar la seva qualitat de vida”, explica Oriol Bota, director de l’Obra Social Sant Joan de Déu, i afegeix: “És important impulsar la solidaritat per construir una societat més justa, on ningú quedi exclòs, sigui quina sigui la circumstància que viu”.

TRAM col·labora amb Sant Joan de Déu destinant, des de l’1 de desembre fins al 7 de gener de 2017, el 100% de les vendes del seu marxandatge a programes socials a favor de les persones en situació de sense llar. Amb aquesta iniciativa, TRAM reforça el seu compromís amb la societat mitjançant actituds responsables que fomenten la igualtat, el civisme i la solidaritat.

Si estàs pensant a col·laborar amb aquesta causa, visita botiga.tram.cat i hi trobaràs objectes originals relacionats amb el tramvia amb els que aportaràs el teu gra de sorra per ajudar aquest col·lectiu tan vulnerable de la nostra societat. Aquest Nadal regala solidaritat de la mà del TRAM i Sant Joan de Déu per a què el carrer no sigui la llar de ningú.

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.