Aquest Nadal vés-te’n de compres amb el TRAM

El Nadal és a tocar i, per a molta gent, les compres nadalenques suposen un mal de cap al qual fer front. Tot i que el comerç electrònic guanya adeptes els darrers temps, encara queda un important nombre de persones que segueixen amb el ritual de visitar, botiga per botiga, comparant preus fins a trobar el millor regal. Qui no recorda la vigília de Nadal o Reis amb les avingudes comercials i grans superfícies plenes de gent realitzant compres d’última hora? Aglomeracions, cues per pagar, travessar la ciutat per trobar la botiga en qüestió, el tràfic dens d’aquestes dates i les llargues estones fins a trobar aparcament són alguns dels causants d’aquest estrès nadalenc. Massa temps i mals fums que ens podem estalviar si agafem el tramvia i deixem el nostre vehicle particular a casa. Amb el tramvia descobriràs la manera més còmoda, ràpida i sostenible de fer les compres nadalenques.

Tria la ruta d’entre les propostes que ofereix TimeOut per anar de botigues amb el tramvia i que aquestes no acabin amb la teva paciència i salut. Per Nadal, el TRAM s’ho val.

http://www.timeout.cat/barcelona/ca/botigues/de-compres-de-nadal-amb-el-tram

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.