valida! Sense excuses

TRAM llança la nova campanya antifrau sota el missatge Valida! Sense excuses

Aquest novembre ha començat la nova campanya de comunicació del TRAM per tal de sensibilitzar sobre el frau al transport públic. Amb l’eslògan ‘Valida! Sense excuses’ s’ha volgut incidir en la importància de la compra i validació del títol de transport com a requisit fonamental per tal de mantenir un servei de tramvia de qualitat. Alhora es duran a terme actuacions d’educadors que recorreran les dues xarxes del tramvia informant els viatgers del preu que comporta no validar el títol de transport. Dins del marc de la nova campanya contra el frau, s’ampliaran els equips d’inspecció de títols de transport dins els tramvies amb l’objectiu d’incrementar-ne l’efectivitat.

La campanya ha arrancat amb cartells i vinils adherits a l’interior dels tramvies, així com a les parades del TRAM, amb les excuses com a concepte: No validar al tramvia després d’haver-ho fet al metro; no dur efectiu a sobre per comprar el títol; llençar el títol un cop validat o viatjar amb el títol d’una altra persona has estat els missatges que els usuaris del TRAM s’han trobat a l’interior del tramvia.

fitxa_tram_valida2016

Paral·lelament s’han imprès 15.000 tríptics a disposició dels usuaris, ampliant els missatges de campanya i explicant el cost que comporta l’ús fraudulent del tramvia. La campanya es veu complementada amb una falca radiofònica i la difusió de les diferents accions a la mateixa web del TRAM i perfils de xarxes socials.

L’acció més impactant de la campanya ha estat la protagonitzada per actors que, amb bosses de cartó al cap, viatjaven en tramvia tot mostrant les excuses més habituals que donen els infractors en ser interpel·lats pels interventors del TRAM.
L’acció de street màrqueting ha estat protagonitzada per actors viatjaven amb la resta d’usuaris del TRAM qui han acollit amb sorpresa i sentit de l’humor la campanya antifrau, amb l’intenció de fer-se notar i donar, en certa manera, visibilitat al frau. Durant el trajecte en tramvia, els infractors viatjaven recolzats amb personal del TRAM que assessorava els diferents usuaris sobre la nova campanya i la importància de lluitar contra el frau al tramvia.

 

Mira el video de l’acció:

Share

Deixa el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

“Tramvia Metropolità SA i Tramvia Metropolità del Besós SA l'informen que l seves dades seran tractades per a la publicació de comentaris als posts del bloc. Li recordem que té, entre altres, els drets d'accés, rectificació, supressió i oposició. Abans de contactar amb nosaltres, ha de llegir la informació sobre protecció de dades que es presenta en la política de privacitat.