Com vèncer el Dilluns Trist

Avui 16 de gener de 2017 és Blue Monday, el tercer dilluns del mes de gener, en què conflueixen diversos factors que el fan un dia especial, segons alguns un dia depriment, un dia batejat com a Dilluns Trist… Les condicions climàtiques adverses, lligades a la costa de gener i el sentiment que els propòsits de l’any nou seran difícil d’acomplir, poden fer que provoqui una baixada en el nostre estat d’ànim, i creiem estar desmotivats davant el que vingui durant l’any.

Però això, l’estat d’ànim negatiu es pot combatre, i per això proposem algunes mesures per fer-ho: fes un cafè amb un amic, deixa’t anar el cabell, posa’t un barret, escriu en un paper tot allò que et fa feliç, menja sa, somriu a un desconegut, mira el cel, i per descomptat, evita embussos i pol·lució, i fes servir el transport públic.

Share

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *